آموزش آشپزی و شیرینی‌پزی

ارزان و آسان: طرز تهیه حلوای تخم‌مرغ

هم حلوا، هم خرما، در مناسبتهایی مثل ماه رمضان استفاده بیشتری پیدا می‌کنند. خرما خونساز است و سرشار از فیبر طبیعی، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم. امروز آن را با حلوا می‌آمیزیم تا دسر خوشمزه‌ای به نام حلوای خرما به دست آید برای سفره افطار یا دادن نذری و...
کد خبر: ۵۷۹۰۸۱

 

مواد لازم
 
خرما دشتستان ۵۰۰ گرم
آرد سنگک ۲۵۰ گرم
پودر پسته دو قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری
روغن ۲۰۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
 
طرز تهیه
 
آرد را الک کرده و با روغن در ظرف نچسب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا رنگ آرد نسکافه‌ای شود (دقت کنید که آرد نسوزد).
هسته خرما را گرفته و با مقداری روغن مایع، خرماها را چرخ می‌کنیم، این عمل را دو بار انجام می‌دهیم و سپس خرما‌ها را به آرد افزوده، زیر و رو می‌کنیم تا نرم شود. دارچین را هم اضافه نموده، شعله را ملایم می‌کنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند. گردوی خرد شده را به خمیر می‌‌افزائیم. حلوای داغ را در سینی فر یا ظرف باقلوا به قطر یک سانتی‌متر پهن کرده و پس از سرد شدن به شکل لوزی برش زده، پودر پسته را روی آن پاشیده و سرو می‌کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها