فلافل لبنانی یکی از غذاهایی است که حتی در ماه رمضان نه تنها میان برخی کشورهای عربی بلکه بین هموطنان عرب زبان خودمان هم طرفداران بسیار دارد.
کد خبر: ۵۷۸۸۵۷

 

 
مواد لازم: 
 
نخود آبگوشتی ۲ پیمانه
بلغور گندم ۱/۳ پیمانه
پودر نخود ۱/۳ پیمانه
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
 
مواد اولیه سس مخصوص: 
خیار ۱ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نعناع خشک ۲ قاشق چایخوری
ارده ۲ قاشق سوپخوری
سیر ۱ حبه
 
طرز تهیه: 
نخود آبگوشتی از قبل خیس شده را در دستگاه غذاساز کاملا له کنید. سپس جعفری و ادویه‌ها شامل زیره، تخم گشنیز و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. در این مرحله پودر نخود خام و آب ولرم را اضافه کنید. مواد را ورز دهید تا چسبناک شوند. 
حالا از مواد درون قالب مخصوص فلافل ریخته و آن را در روغن داغ سرخ کنید. 
طرز تهیه سس: سیر را کاملا له کنید و آن را با همه مواد اولیه دیگر مخلوط کرده، همراه با فلافل سرو کنید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها