• 3 2
  • 2

مربای انجیر

یکشنبه 27 مرداد 1392 ساعت 10:00
یکی از علاقه‌مندیهای خانمهای خانه‌دار، تهیه مربا در خانه است. این روزها که فصل انجیر هم هست بهترین زمان برای تهیه مربای انجیر محسوب می‌شود.

مواد لازم:


شکر: ۱ کیلو
انجیر: ۱ کیلو
آب: ۳ لیوان‌
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری‌
هل نکوبیده: ۱ قاشق سوپخوری‌
آبلیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


ابتدا انجیر‌ها را بشویید و در صورت تمایل پوست آن‌ها را بکنید، البته مواظب باشید انجیر‌ها له نشود.
شکر را همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام یابد. پس از اینکه شربت به خورد انجیر‌ها رفت، گلاب، آبلیمو و هل نکوبیده را اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

انجیر‌ها را از شربت جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید. شربت انجیر را صاف کنید و سپس روی انجیر‌ها بریزید و در ظروف مناسب نگهداری کنید.

* شما چه تجربه‌ای دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1110171273584349493
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 2 نظر )

برای این كه انجیرها چروك نشود حتماً باید با چنگال انجیرهای تازه را سرخ كنید وگرنه پس از قوام آمدن مربا، حتماً انجیرها چروك میشود.
چكاركنیم تا كپك نزند
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته