از خوردن غذاهای معمول و دیگر تکراری خسته شده‌اید؟ طرز تهیه و دستور پخت لازانیای گوشت را بیاموزید تا هم تنوعی در رژیم غذایی خود ایجاد کرده باشید، هم نیاز بدنتان به پروتئین را تأمین کرده باشید.
کد خبر: ۵۷۳۸۴۱

 

مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پیاز خرد شده: 1 عدد
روغن: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آویشن: 1 قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: 50 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر سرد: 3 پیمانه
خامه (در صورت تمایل): 50 گرم
سس سفید رقیق: 3 پیمانه
ورق لازانیا: 6 تا 8 ورق
قارچ اسلایس شده: 200 گرم
 
طرز تهیه:
 
پیاز خرد شده را با روغن سرخ کنید و بعد گوشت را اضافه کنید تا سرخ شود. بعد قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و کمی تفت دهید. 2 قاشق رب به مواد بیفزایید و بعد هم نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده، مرتب هم بزنید. قبل از اینکه مواد غلیظ شود ظرف را از روی حرارت بردارید و اگر دوست داشتید خامه را در این مرحله اضافه کنید.
ورق لازانیا را به مدت 10 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید. سپس آب جوش قابلمه را خالی کنید و آب سرد روی لازانیاها بریزید. کف پیرکس را خوب چرب کنید و کمی سس سفید در ان بریزید. بعد ورق لازانیا را بگذارید و سس سفید و کمی پنیر پیتزا و بعد هم مایه گوشت را روی آن ریخته، سس سفید و پنیر پیتزا و مجدداً ورق لازانیای دیگری را قرار داده و سس سفید و دوباره پنیر روی آن بریزید.
پیرکس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید. پس از گذشت زمان مقرر، غذایتان حاضر شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها