بعضیها وقتی صحبت از دلمه پیش می‌آید، ذهنشان می‌رود به سمت همان دلمه‌هایی که با فلفل دلمه‌ای بزرگ یا بادمجان تهیه می‌شود. امروز طرز تهیه و پخت دلمه با خیار را فرابگیرید. به امتحانش می‌ارزد.
کد خبر: ۵۷۲۲۸۵

مواد اولیه:

خیار سالادی                              پنج عدد

گوشت چرخ‌کرده                        250 گرم

رب گوجه‌فرنگی                          یک و نیم قاشق سوپ‌خوری

رب فلفل                                    یک قاشق سوپ‌خوری

پیاز                                           یک عدد

گوجه‌فرنگی                                یک عدد

بلغور ریز کوفته‌ای                       دو قاشق سوپ‌خوری

برنج                                           یک قاشق سوپ‌خوری

کره                                            یک قاشق سوپ‌خوری

پودر سیر، شوید، نعنا خشک      به میزان لازم

نمک و سماق                            به میزان لازم

روغن مایع                                  به میزان لازم

فلفل قرمز                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه:

خیارهای سالادی را شسته، به تکه‌های 10 سانتی‌متری برش می‌زنیم و داخل آن‌ها را طوری خالی می‌کنیم که ته آن‌ها بسته بماند. پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخ‌کرده، رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر می‌کنیم و روی آن‌ها یک برش گوجه‌فرنگی قرار می‌دهیم. دلمه‌ها را در قابلمه می‌چینیم. دانه‌های سماق را که از شب قبل خیس کرده‌ایم، از صافی رد می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را با آب سماق رقیق می‌کنیم و در قابلمه دلمه‌ها می‌ریزیم و چند تکه کره روی آن‌ها قرار داده و می‌گذاریم تا دلمه بپزد.

پس از پخت، دلمه خیار آماده سرو است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها