فتوچینی یک نوع غذایی ایتالیایی است که اخیرا با تولید ماکارونی آن در برخی شرکتهای داخلی،‌در بین ایرانیان نیز طرفدارانی پیدا کرده است.
کد خبر: ۵۶۷۳۹۵

مواد لا‌زم:

‌ماکارونی فتوچینی: 300 گرم 

کره: 100 گرم

قارچ باریک خرد شده: 3 عدد 

پودر آویشن: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

خامه: 350 گرم 

سس سفید: 2 قاشق غذاخوری 

گوشت: 200 گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

طرز تهیه:

1)‌ پیاز را خرد کرده و تفت می‌دهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیل‌های باریک خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم و تف دادن را ادامه می‌دهیم، سپس با اضافه کردن 2 لیوان آب مواد را به مدت یک‌ساعت می‌پزیم.

2)‌ قارچ را جداگانه با کره سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

3)‌ محتوای بسته فتوچینی را بدون شکستن رشته‌ها بمدت 15 دقیقه می‌جوشانیم و بعد آن را آبکش می‌کنیم.

در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و برای یک دقیقه روی حرارت کم قرار می‌دهیم و بعد به فتوچینی اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و بعد در دیس می‌ریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین می‌کنیم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها