پخت اسپاگتی روش های متنوعی دارد ، در روش مکزیکی آن به جای گوشت از سوسیس استفاده می شود . سرآشپز امروز مواد لازم و دستور پخت این غذای خوشمزه را آموزش می دهد
کد خبر: ۵۶۷۰۱۴
مواد لازم:

اسپاگتی رشته‌ای: 500 گرم‌

سوسیس: 4 عدد خرد شده‌

پیاز ریز شده: 2 عدد
 
سیر ریز شده: 4 حبه‌

فلفل دلمه سبز: 2 عدد ریزشده‌

روغن زیتون: نصف فنجان‌

گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده: 4 عدد

رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری‌

آب: یک لیوان‌

زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری‌

پودر فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری‌

نمک: به مقدار لازم‌

پنیر پیتزای رنده شده: یک لیوان‌

طرز تهیه:
اسپاگتی را در آبجوش می‌پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می‌ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می‌گذاریم تا آب آن کاملا برود.

 سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می‌کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده و سوسیس‌ها را  در روغن سرخ می‌کنیم. سپس سیر، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.

 گوجه فرنگی‌های رنده شده، 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می‌کنیم.

سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده. مواد به دست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می‌جوشانیم تا کمی غلیظ شود.

اسپاگتی‌ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می‌ریزیم.

ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم.

بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها