کیک از جمله دسرهایی است که تنوع و انواع زیادی دارد و افزون بر استفاده در میهمانی ها ، میان وعده سالم و مغذی برای کودکان نیز هست . سرآشپز ما امروز طرز پخت کیک ذرت را به شما آموزش می دهد .
کد خبر: ۵۶۶۳۳۲

مواد لازم :

کره نرم شده : 155 گرم

شکر : 200گرم

تخم مرغ زده شده : 3 عدد

آرد ذرت : 75 گرم

پودر بادام : 175 گرم

پوست لیمو و آبلیمو : 2 عدد

پکین پودر : یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

فر راروی حرارت160 قرار دهید واز 15 دقیقه قبل گرم کرده وکف قالب را کاغذ روغنی انداخته کره وشکر راباهم زده تاخوب مخلوط شود وحالت پفی پیدا کند وتخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده وخوب هم زده وسپس آرد ذرت وپودر بادام وبکینگ پودررا اضافه کرده خوب هم fckdn .

سپس رنده پوست لیمو را اضافه کرده وآرام همزده مواد کیک را توی قالب آماده شده بریزیدوسطح آن را صاف کنید و کیک را درطبقه وسط فر گذاشته وبعد از 50 تا60 دقیقه کیک آماده است  .

ابتدا از فر خارج کرده با یک سیخ چوبی از پخته شدن کیک مطمئن شوید ، اگر سیخ تمیز بود کیک پخته است . سپس اجازه دهید کیک خنک شود تازمانی که بتوانید بادست لمسش کنید .

دریک ظرف کوچک باقیمانده شکر وآب لیموراریخته سپس آن را روی حرارت ملایم گذاشته کیک رااز قالبش خارج کرده روی پایه سیمی گذاشته تا خنک شود ، اما کاغذ روغنی انرا جدا نکرده با یک سیخ چوبی سوراخهایی را ایجاد کرده وشربت لیموی گرم را روی  کیک ریخته واجازه می دهیم تاداخل کیک فرو برود شربت رطوبت مناسبی را به کیک می دهد اجازه می دهیم تا کیک خنک شده به ظرف سرو مورد نظر انتقال داده این کیک 3 روزدر هوای اتاق ماندگاری دارد  .

آموزشگاه نگارشید / مریم نادعلی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ستاره
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
۰
۰
ستاره.با تشكر از دستور پخت كیك كه برای دخترم كه بیمار است بسیار مناسب است.
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها