گل کلم علاوه بر اینکه پای ثابت ترشی های پاییزه و زمستانه است ، می توان با آن غذاهای خوشمزه ای هم تهیه و تنوع غذایی هم برای اعضای خانواده ایجاد کرد . سرآشپز ما امروز طرز تهیه خوراک گل کلم و خامه را آموزش می دهد .
کد خبر: ۵۶۴۴۰۶

مواد لازم :

گل کلم و هویج خردشده از هر کدام :500 گرم

سیب‌زمینی خردشده: 250 گرم

روغن: دو قاشق غذاخوری

تخم گشنیز و زیره سبز از هر کدام :هشت قاشق چایخوری

زردچوبه و فلفل :دو قاشق چایخوری

آب: نصف پیمانه

رب گوجه‌فرنگی :چهار قاشق غذاخوری

خامه :200 گرم

طرز تهیه:

روغن را داغ کنید. سپس زیره و تمام ادویه‌ها را درون روغن بریزید تا طلایی شود. پس از این‌که زیره قهوه‌ای شد، گل کلم، هویج و سیب‌زمینی را درون آن بریزید تا سرخ شود. آب را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند تا سبزی‌ها پخته و نرم شود و آب آن کشیده  و تنگاب شود .

سپسخامه، رب گوجه‌فرنگی و نمک را اضافه کنید و پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها