مواد لازم
آرد: ۳ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
آب سرد: ۲ پیمانه
روغن: ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو: ۱/۲ پیمانه
جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا فر را روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسه بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با یک دستگاه همزن برقی آنها را خوب با هم مخلوط کنید. خمیر حاصله را در یک کیکپز که کف و دیوارههای آن چرب شده بریزید. مایه کیک را به مدت ۳۵ دقیقه (یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید)، حرارت دهید و تمام! کیک آماده است و میتوانید آن را با مقداری بستنی یا خامه یا پودر قند تزئین کرده، میل کنید. نوش جان!
>> پارسیوی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر