بورانی غذایی ساده متشکل از ماست و سبزیجاتی مثل اسفناج است که موادش براحتی مهیا می‌شود و بسرعت هم می‌توان آن را سر سفره آورد. کنگر روییدنی فصل بهار است و مناسب برای یک تنوع غذایی فصلی: بورانی کنگر.
کد خبر: ۵۵۵۱۰۸

 

مواد لازم
کنگر: ۱ کیلو
ماست (زیاد شل نباشد): ۲ لیوان
زعفران حل شده در آبجوش: به مقدار لازم
نمک و فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم

طرز تهیه
یک کیلو کنگر تمیز کرده را با کمی آب و کمی نمک با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. به طوری که بعد از پختن آب آن تبخیر شود و زیاد هم کنگر له نشود. ۲ لیوان ماستی که زیاد شل نباشد را با کمی زعفران حل شده در آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و کنگر پخته شده را بعد از سرد شدن با ماست مخلوط می‌نمائیم، در ظرف می‌ریزیم و کمی نعناع خشک روی بورانی کنگر می‌پاشیم و با پیاز، زرشک و گردو تزئین می‌کنیم.

>> گروه آشپزی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها