طبق نتایج تحقیقات، ترکیب موجود در کلم بروکلی و سایر سبزیجات خانواده کلم ها، رشد سلول‌های سرطان پستان را کند می‌کند.
کد خبر: ۸۸۲۴۶۳

به گزارش مهر، در حالی که نتایج مطالعات قبلی، ارزش ضدسرطانی سولفورافن (ترکیب موجود در انواع سبزیجات کلمی) را نشان داده بود، حالا محققان دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند، این ماده در کاهش پیشرفت سرطان هم نقش دارد.

این یافته‌ها حاصل اولین مطالعات بالینی مربوط به بررسی تاثیر سولفورافن بر بافت سینه زنان مبتلا به سرطان سینه است. سولفورافن، آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به وفور درکلم بروکلی و دیگر سبزیجات خانواده کلم یافت می‌شود. نتایج مطالعات قبلی نشان داده زنانی که سبزیجات کلمی شکل نظیر کلم بروکلی، گل کلم یا کلم فندقی زیاد مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار می‌گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها