یک فوق‌تخصص گوارش و کبد گفت: مواد غذایی چرب و سرخ شده باعث آسیب معده، رفلاکس اسید معده و سوزش سر دل می‌شود.
کد خبر: ۸۶۶۸۷۵

به گزارش ایسنا، دکتر تهمینه توکلی، فوق‌تخصص گوارش و کبد با تأکید بر این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی می‌طلبد، گفت: افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب، احساس سنگینی در معده می‌کنند.وی خاطرنشان کرد: سرخ کردن نه‌تنها باعث اختلال در هضم و جذب غذا، بلکه باعث دفع بیشتر ویتامین‌ها ازجمله ویتامین‌های گروه B و ویتامین C، پروتئین‌ها، مواد معدنی، املاح و کربوهیدرات‌ها می‌شود. همچنین مصرف مواد غذایی چرب و سرخ شده باعث آسیب معده، رفلاکس اسید و سوزش سر دل می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها