به گزارش ایسنا، دکتر تهمینه توکلی، فوقتخصص گوارش و کبد با تأکید بر این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی میطلبد، گفت: افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب، احساس سنگینی در معده میکنند.وی خاطرنشان کرد: سرخ کردن نهتنها باعث اختلال در هضم و جذب غذا، بلکه باعث دفع بیشتر ویتامینها ازجمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C، پروتئینها، مواد معدنی، املاح و کربوهیدراتها میشود. همچنین مصرف مواد غذایی چرب و سرخ شده باعث آسیب معده، رفلاکس اسید و سوزش سر دل میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: