علی حسینی در گفتوگو با فارس افزود: برای درمان خارش و حساسیتهای پوستی در فصل بهار بیشتر بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود؛ چراکه حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.
وی مصرف جوش شیرین، روغن نارگیل، آبلیمو و نعنای تازه را توصیه کرد و ادامه داد: مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوسدار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه میشود.
حسینی ادامه داد: مصرف نعنای تازه، میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش میدهد. از طرفی مصرف روغن نارگیل و آبلیمو نیز از التهاب و خارش میکاهد، چراکه خاصیت ضدویروسی و ضدقارچی دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر