خاکشیرکاران بشرویه چشم به راه امکانات

نوشیدنی سنتی فصل گرما را فراموش نکنیم

یک متخصص طب سنتی راه درمان آلرژی و خارش فصل بهار را مصرف نعنای تازه، کاهو و خاکشیر دانست و گفت: برای جلوگیری از حساسیت بهاری باید از خوردن ادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.
کد خبر: ۶۷۱۵۱۴

علی حسینی در گفت‌وگو با فارس افزود: برای درمان خارش و حساسیت‌های پوستی در فصل بهار بیشتر بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود؛ چراکه حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع ‌اثر دارد.

وی مصرف جوش‌ شیرین، روغن نارگیل، آبلیمو و نعنای تازه را توصیه کرد و ادامه داد: مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوس‌دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه می‌شود.

حسینی ادامه داد: مصرف نعنای تازه، میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش می‌دهد. از طرفی مصرف روغن نارگیل و آبلیمو نیز از التهاب و خارش می‌کاهد، چراکه خاصیت ضدویروسی و ضدقارچی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها