• 3 1
  • 1

کیک‌ و شیرینی از کجا و از چه زمانی؟

چهارشنبه 23 اسفند 1391 ساعت 08:44
کیک‌ و نان از سال‌ها قبل در کشورهای مختلف ‌ استفاده می‌شد و در مراسم و زمان‌های متفاوتی مورد توجه بیشتر قرار داشته است. در گذشته‌های نه‌چندان دور، مردم در مراسم مذهبی مختلف، کیک خاصی می‌پختند.
این روزها هم در بیشتر کشورها‌ می‌توان رد پای این رسم قدیمی را مشاهده کرد. به عنوان نمونه هنوز هم در روزهای تعطیل، هنگام ازدواج، تولد و حتی در مجالس ترحیم، شیرینی‌ خاص، جایگاه خود را حفظ کرده است.

البته شیرینی‌‌ای که در هر یک از این مراسم استفاده می‌شود، با توجه به فرهنگ هر ملت و کشوری متفاوت است.

اما معمولا کیک‌ و شیرینی تولد و عروسی، بزرگ و خامه‌ای است که با رنگ‌های شاد هم تزئین می‌شود. در مقابل، در مراسم ترحیم و خاکسپاری معمولا از شیرینی‌های ساده و کوچک‌تر استفاده می‌کنند.

در هر صورت در تمام کشورها، شیرینی جایگاه خاصی دارد که هر روز نیز بر تعداد مصرف‌کنندگان آن افزوده می‌شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 966885090001951697
برچسب‌ها :
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

یه مدت قرار بود صنف قنادها جعبه های شیرینی تو وزن های 100 گرم به بالا بزنه با این وضعیت قیمت هم الگو اصلاح میشه هم مردم میتونن به جای هله هوله بیرون شیرینی بخورن