گفت و گو با رامسین کبریتی، بازیگر سریال ستایش

شخصیت صابر با من همخوانی داشت

رامسین کبریتی متولد 1348 تهران است که تحصیلات خود را در زمینه بازیگری به انجام رسانده است.در پرونده کاری او در حوزه تئاتر می‌توان به نمایش «همسرایی مختار» به کارگردانی محمود عزیزی، نمایش «بهرام چوبینه» به کارگردانی قطب‌الدین صادقی و در حوزه سینما و تلویزیون به سریال‌های «شمارش معکوس» به کارگردانی محرم زینال‌زاده، «بهشت گمشده» به کارگردانی کامران قدکچیان، «تنهاترین سردار» به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده، «ولایت عشق» به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده، «مدار صفر درجه»، «روشنتر از خاموشی» و «شب دهم» به کارگردانی حسن فتحی و «دایره تردید» به کارگردانی امیر قویدل و اشاره کرد. این روزها سریال «ستایش» از شبکه سوم سیما با بازی کبریتی در حال پخش است که به این بهانه با او به گفت‌وگو پرداخته‌ایم.
کد خبر: ۴۰۴۷۳۷

چطور شد در مجــموعه «ستایش» حضور پیدا کردید؟

حدود یکسال پیش برای کار در این مجموعه دعوت شدم. ابتدا قرار بود این مجموعه را آقای ایرج قادری و بعد از آن اصغر هاشمی کارگردانی کنند که نهایتا در خدمت آقای سعید سلطانی بودیم.

برای خودتان چه ملاک و معیاری در پذیرش نقش صابر داشتید؟

آنچه که برای من در پذیرش نقش بسیار مهم است فیلمنامه و ترکیب بازیگران است که خوشبختانه فیلمنامه سریال ستایش بسیار خوب نوشته شده و روی تک تک شخصیت‌های سریال کار شده بود. از طرفی ترکیب بازیگران بویژه کار کردن کنار داریوش ارجمند فرصت مغتنمی برای من بود تا از تجربیات ایشان استفاده کنم و طی این یکسالی که با گروه بودم از کار کردن بسیار لذت بردم و بسیار آموختم.

چرا روی ترکیب بازیگران تاکید دارید؟

وقتی یک مجموعه حتی با یک کارگردان متوسط انتخاب بازیگرانش درست باشد این مساله تاثیر زیادی در جذب مخاطب و کیفیت کار بر جای خواهد گذاشت. کافی است نویسنده نبض مخاطب را بداند تا مثلث فیلمنامه، کارگردان و بازیگر باعث موفقیت مجموعه شود.

درباره شخصیتی که در سریال ستایش ایفا می‌کنید برایمان بگویید.

صابر یک شخصیت مطیع و فرمانبر است که همیشه کنار پدرش قرار دارد، البته زمانی که به شناسنامه او بر می‌گردیم متوجه می‌شویم صابر در کنار نامادری بزرگ شده و به همین خاطر دوست دارد همیشه کنار پدرش باشد. صابر رفته رفته در طول قصه شخصیتش عوض می‌شود چرا که قصه سریال در دو فاز دهه 60 و 80 می‌گذرد و در فاز دوم شخصیت‌ها قالبشان تغییر پیدا می‌کنند.

چطور به شخصیت صابر نزدیک شدید تا بازیتان برای مخاطب باورپذیر شود؟

به نوعی این شخصیت با من همخوانی داشت. من هم در زندگی‌ام آدم آرامی هستم و زیاد اهل سر و صدا نیستم به همین خاطر در طول کار ناخودآگاه صابر با من اجین شد. صابر از جمله شخصیت‌های این سریال است که نه منفی است و نه مثبت. او آدم خاکستری است که در اپیزود دوم تغییر می‌کند.

در طول کار چقدر خودتان به شناسنامه شخصیتی صابر اضافه کردید؟

راستش ویژگی‌های صابر مشخص و روشن بود و بیشتر بازی‌اش در سکوت قرار داشت، فیلمنامه به تمامی زوایای این فرد اشاره کرده بود و بیشتر با راهنمایی کارگردان سعی در اجرای درست آن داشتم.

از بین سریال‌هایی که بازی کرده‌اید کدامیک را بیشتر دوست دارید؟

من سریال‌های مدار صفر درجه، شب دهم و تنهاترین سردار را بیشتر دوست دارم.

آیا نقشی هست که هنوز بازی نکرده‌اید و دوست دارید در آن ظاهر شوید؟

به قضیه بازی در نقش مثبت یا منفی زیاد فکر نمی‌کنم و بیشتر ترجیح می‌دهم در کار به کارگردان و ترکیب بازیگران توجه کنم چرا که به نظرم این مساله مهم‌تر است.

به نظر شما چه مساله‌ای می‌تواند در جذب مخاطب برای یک سریال تلویزیونی موثر باشد؟

عوامل زیادی دست به دست هم می‌دهند تا یک کار موفق باشد البته این مساله سلیقه‌ای است ولی بی‌تردید زمان پخش و تبلیغات، تاثیر‌گذاری خاص خودشان را دارند. در چند سال اخیر سریال‌های مختلفی ساخته و به نمایش درآمده است که تعدادی از آنها در جذب مخاطب موفق بوده‌اند چرا که برای ساخت آنها زحمت بیشتری کشیده شده و گروه بدون استرس برای تهیه آن وقت گذاشته‌اند که نمونه بارز آن سریال مختار نامه است.

از شما چه کاری در نوبت پخش قرار دارد؟

من سریال «شهر هرت» به کارگردانی سعید روحی را آماده پخش دارم. این سریال مضمونی طنزآمیز دارد و من نقش یک مریخی را که بساز و بفروش است ایفا می‌کنم. این اثر تلویزیونی درباره شهری بنام هرت است که اتفاقات عجیبی در آن می‌افتد و علیرضا خمسه در این سریال نقش کلانتر شهر را ایفا می‌کند.

حبیب بامی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها