رکورد فروش فیلم اخراجی‌ها هنوز شکسته نشده است

وقتی اخراجی‌ها اسیر می‌شوند

اگر اخراجی‌های یک را دیده باشید شاید این سوال برایتان پیش بیاید که بعد از شهادت مجید سوزوکی چه بلایی سر دوستان او آمده است. در اخراجی‌های 2 می‌توانید سرنوشت این چند نفر را در ادامه جنگ تعقیب کنید که حالا به مرحله اسارت رسیده است و این لات و لوط‌های داش‌مشتی در فضای اسارت و خاک دشمن باز هم به طنازی‌های خود ادامه می‌دهند. شاید به همین دلیل باشد که اخراجی‌های 2 تاکنون به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما بدل شده است. حضور تعداد زیادی از بازیگران بویژه کمدین‌هایی مثل اکبر عبدی و محمدرضا شریفی‌نیا در کنار امین حیایی و ارژنگ امیرفضلی و این بار اضافه شدن جواد رضویان به این جمع ویترین فیلم را جذاب‌تر کرده و البته اضافه شدن تعداد بیشتری از بازیگران به این گروه نیز بر داغی این بازار افزوده است.
کد خبر: ۳۱۸۰۲۸

«اخراجی‌های 2» از دو فضای متفاوت در یک روایت موازی، قصه خود را روایت می‌کند که در نهایت در پایان همدیگر را قطع می‌کنند و به یکدیگر وصل می‌شوند. به عبارت دیگر هم فضای جنگ و اسارت و هم فضای پشت جبهه و خانواده‌های آنان در این قصه به تصویر کشیده شده و داستان را پیش می‌برد. وجوه کمیک قصه که البته از برخی خط قرمزهای سینمایی هم عبور می‌کند در اخراجی‌های 2 پررنگ‌تر شده و کارگردان با تکیه بر تجربه اول به برجسته کردن عناصر طنز داستان افزوده است، اما فیلم ضعیف‌تر از اخراجی‌ها یک است و اکثر افرادی که اخراجی‌ها را دوست داشتند از فیلم اول بیشتر خوششان آمده است.

حسام نواب صفوی به نوعی جایگزین مجید سوزوکی می‌شود و البته بازی متفاوت و قابل قبولی از خود ارائه می‌دهد. حضور میرطاهر مظلومی و مهران رجبی نیز در این فیلم تا حدودی متفاوت و تاثیرگذار است برعکس بیوک میرزایی چندان از پس نقش‌اش برنیامده است. علاوه بر طنازی‌های بازیگران کمیک فیلم، کارگردان از موقعیت اسارت و تضادهای درونی آن برای خلق موقعیت‌های طنز استفاده می‌کند، اما باز هم در عمل طنازی‌های همان چند نفر بویژه اکبر عبدی و امین حیایی بر بار کمیک داستان می‌افزاید. اخراجی‌های 2 به لحاظ فنی و بویژه تصویربرداری و بهره‌گیری از جلوه‌های ویژه بخصوص در ابتدای فیلم که رنگ‌آمیزی قهوه‌ای در فیلم می‌بینیم نسبت به اخراجی‌های‌یک حرفه‌ای‌تر و آبرومندانه‌تر درآمده است و قطعا یکی از مهم‌ترین امتیازات فیلم محسوب می‌شود.

با امسال 3 سال است که نام مسعود ده‌نمکی با نوروز گره می‌خورد و احتمالا یکی از بهترین خاطرات او به همین ایام برمی‌گردد؛ چرا که هر دو فیلم او در بهترین زمان اکران سالانه به مخاطب عرضه می‌شود و فروش بالای فیلم بویژه اخراجی‌های 2 که مرز 7 میلیارد را در می‌نوردد نام او را در تاریخ سینمای ایران ثبت کرده است هرچند فیلم‌های او را دوست نداشته باشیم. امسال هم او با اولین تجربه سریال‌سازی با دارا و ندار به تلویزیون می‌آید و البته باید منتظر بود و دید که آیا سریال او نیز پرمخاطب می‌شود یا خیر؟

احتمالا با توجه به خبرهای شنیده شده مبتنی بر ساخت فیلم اخراجی‌های 3 نام ده‌نمکی بار دیگر در نوروز سال 90 نیز با اکران نوروزی بر سر زبان‌ها خواهد افتاد و باز هم او فرصت می‌یابد که شانس خود را امتحان کند که آیا اخراجی‌های3 می‌تواند رکورد اخراجی‌های 2 را بشکند و در صدر پرفروش‌ترین فیلم‌های سینمای ایران قرار بگیرد؟ ده‌نمکی این شانس را هم داشته است که پخش تلویزیونی فیلم‌هایش نیز در ایام نوروز در یکی از پرمخاطب‌ترین زمان‌های پخش برنامه است. در اخراجی‌های 2، از عناصری مثل فوتبال، موسیقی و رقص استفاده زیادی می‌شود و سرود ای ایران پایان فیلم نیز اگرچه گل‌درشت و شعاری از کار درآمده، اما به دلیل جایگاه مردمی این تصنیف باز هم شنیدنی و جذاب است. هرچند به نظر من فضاسازی‌های اول فیلم و نوع فیلمبرداری تورج منصوری و رنگ‌آمیزی قهوه‌ای اثر بهترین امتیاز فیلم است و البته این امید را هم در خود دارد که مسعود ده‌نمکی با تجربه‌اندوزی‌های بیشتر در عرصه فیلمسازی و لمس کردن بیشتر سینما بتواند فیلم‌هایی بهتری بسازد و این کیفیت فراتر از مسائل تکنیکی به مضمون و درونمایه اثر نیز تسری یابد. باید منتظر آخرین سه‌گانه اخراجی‌ها بود.

عملیات تروریستی

درگیری شدید در منطقه نبرد ادامه دارد. دشمن بیمارستان صحرایی را محاصره می‌کند و همه اخراجی‌ها به همراه سایر همرزمانشان اسیر می‌شوند. دشمن با اسیرگیری گسترده قصد یک مانور تبلیغاتی دارد. همه اسرا به یک اردوگاه اسرای ثبت‌نام نشده منتقل می‌شوند. خانواده اخراجی‌ها برای زیارت عازم مشهد هستند و به طور ناخواسته درگیر یک حادثه تروریستی می‌شوند.

بازیگران: اکبر عبدی، امین حیایی، محمدرضا شریفی‌نیا، ارژنگ امیرفضلی و... .

این فیلم 29 اسفند از شبکه 2 به نمایش در می آید.

رضا صائمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها