• 0

يک متخصص تغذيه:

شليل ، چربي‌هاي بد خون را کاهش مي‌دهد

چهارشنبه 27 خرداد 1388 ساعت 09:12
برلیانت بزرگمهر یک متخصص تغذیه گفت: شلیل به دلیل داشتن فیبر باعث کاهش چربی‌های بد خون می‌شود. شلیل منبع غنی ویتامین‌های A ،C و سرشار از پتاسیم است.

یک متخصص تغذیه گفت: شلیل بسیار کم‌کالری و کاهش‌دهنده چربی خون است و در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان، دیابت و  بیماری قلبی  عروقی که از مهم‌ترین علل مرگ و میر هستند، موثر است.

بزرگمهر اضافه کرد: بهتر است از شلیل به جای چیپس و پفک در میان‌وعده‌ها مصرف شود. شلیل می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 670340532209783355
برچسب‌ها :
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: