یک کارشناس ارشد علوم تغذیه، فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست سیب را بسته به نوع ترکیبات فنولیک و فلاونوئیدهای موجود در آن چند برابر خود سیب عنوان و اظهار کرد: مصرف سیب کامل همراه با پوست در پایین آوردن چربی خون موثرتر است.
کد خبر: ۲۲۶۱۰۷
لادن صدیقیان در گفتگو با ایسنا، به نقش کلیدی سیب در کاهش خطر بیماری‌های مزمن‌، این میوه‌ را در معالجه‌ چاقی، امراض مفاصل، کاهش حرارت بدن و برطرف کردن تب موثر ارزیابی کرد و گفت: مصرف سیب خام به صورت رنده شده، نتایج خوبی در معالجه‌ اسهال کودکان در پی خواهد داشت.

وی مصرف مداوم سیب را در کاهش چربی‌هایی نظیر تری‌گلیسیرید و کلسترول  موثر ارزیابی کرد  و ادامه داد: سیب مانع سوء هاضمه شده و اعمال معده را منظم می‌کند.

صدیقیان افزود: علاوه بر تمامی خواص ذکر شده، سیب سرخ شیرین در پاک کردن سموم بدن موثر است. به علت داشتن مواد قلیایی، اسید اوریک را حل و ترشحات غدد بزاق و معده را مساعد و متعادل می‌سازد.این مقام مسوول با تاکید بر مصرف متعادل سیب گفت: مصرف این میوه تا 3 عدد در روز، در کنار رعایت نکات تغذیه‌ای در خصوص سایر مواد غذایی، طی چند‌هفته تاثیرات مطلوبی بر شاخص‌های چربی پلاسما می‌گذارد.

صدیقیان خاطرنشان کرد: اگر چه مصرف متعادل سیب در هیچ بیماری به طور صریح منع نشده، لیکن در افراد مبتلا به ناراحتی‌های گوارش نظیر زخم معده و اثنی‌عشر بهتر است به طور موقت از سیب خام کمتر استفاده شود.

این کارشناس ارشد تغذیه ضمن توصیه به مصرف سیب به صورت خام و تازه، تصریح کرد: پختن سیب جهت مصارف مختلف یا استفاده از آب آن منجر به از بین رفتن تمام یا بخشی از خواص این میوه از جمله ویتامین‌ها و املاح بویژه پتاسیم موجود در آن می‌شود.

صدیقیان با تاکید بر مصرف تمام ‌میوه‌ها و سبزیجات بلافاصله پس از پوست کندن یا قطعه قطعه کردن، افزود: هر چه سطح و مدت زمان تماس میوه‌ها با هوا بیشتر باشد، بخش بیشتری از ویتامین‌های موجود در آنها با اکسیژن هوا ترکیب و خاصیت خود را از دست خواهند داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها