پژوهشگران می‌گویند که تزریق مقادیر زیاد ویتامین "ث" می‌تواند جلوی پیشرفت سرطان را بگیرد. به گزارش ایسنا، به گفته پژوهشگران؛ این ویتامین می‌تواند زنجیره‌ای مخرب در داخل سلول بیمار ایجاد کند.
کد خبر: ۱۹۵۳۵۹

بر اساس گزارش ژورنال "آکادمی علمی بریتانیا"، تزریق ویتامین ث به موش‌های آزمایشگاهی اندازه تومورهای مغز، تخمدان، و لوزالمعده آنها را به نصف رسانده است. این در حالی است که مرکز مطالعات بریتانیا می‌گوید که تزریق مقادیر زیاد ویتامین ث ممکن است با روند درمان سرطان تداخل پیدا کند.

پیشتر نیز در پژوهشی در دانشگاه مریلند آمریکا مشخص شده بود که این ویتامین سلول‌های سرطانی را در محیط آزمایشگاهی از بین برده است.

به دنبال موفقیت این آزمایش‌ها در محیط آزمایشگاهی قرار شده که این درمان در همین سطح بر انسان‌ها انجام شود.

مقدار داروی تجویز شده چهار گرم برای هر کیلو وزن بدن است که نمی‌توان آن را از طریق قرص یا رژیم غذایی به دست آورد چون دستگاه هاضمه نمی‌تواند بیشتر از حد مشخصی ویتامین ث را جذب کند.

در آزمایش‌های انجام شده، موش‌ها طوری پرورش داده می‌شدند که دستگاه ایمنی بدن‌شان دچار مشکل باشد. سپس سلولهای سرطانی انسان به آنها تزریق می‌شد و این سلولها به سرعت تبدیل به تومور می‌شدند. سپس ویتامین به حفره شکمی آنها تزریق می‌شد.

رشد و وزن تومورها بین 41 تا 53 درصد کاهش یافت در حالی که در موش‌هایی که ویتامین ث دریافت نکرده بودند، بیماری به سرعت گسترش یافت. این وضعیت در موش‌های تحت درمان ویتامین ث پیش نیامد.

این درمان به این دلیل عمل می‌کند که سلول‌های سرطانی از لحاظ شیمیایی با سلول‌های سالم متفاوتند.

به نوشته بی بی سی، ویتامین ث به ترکیب شیمیایی این سلول‌ها واکنش می‌دهد و پروکساید هیدروژن کافی برای از بین بردن سلول تولید می‌کند و با این حال سلول‌های سالم آسیبی نمی‌بینند.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها