سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری در ارتباط با خانه بهداشت کارگری در شهرداری ساری گفت: توجه به بهداشت روانی کارگران حیطه‌ی گسترده‌ای دارد و فقط مختص معاینات دوره‌ای نیست.
کد خبر: ۱۵۸۹۳۰

به گزارش ایسنا ، دکتر باقری، در جلسه شورای شهر ساری خاطرنشان ساخت: با همکاری شهرداری ساری کارآمدی خانه بهداشت شهرداری را بیشتر کرده و آن را به صورت علمی گسترش داده‌ایم و هم اکنون یک کارشناس خبره بهداشت محیط و حرفه‌ای که در انجمن کشوری عضو و صاحب‌نظر است، امور مربوط به کارگران را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای شهر ساری افزود: بهداشت کارگری فقط مختص معاینات دوره‌ای نیست بلکه مستلزم آموزش دائمی و مستمر به مجموعه شریف کارگران است تا بر اساس تکرار و آموزش، نکات ایمنی و حرفه‌ای بهداشت در محیط کار رعایت شود.


دکتر باقری خاطرنشان کرد: پیمانکاران و کارفرمایان به تأمین بهداشت و مسائل رفاهی کارگران باید توجه داشته باشند.

سخنگوی شورای شهر ساری تصریح کرد: مشاور بهداشت شهرداری به دنبال راهکارهایی برای آموزش و پیشگیری از خطرات احتمالی در حوزه آتش‌نشانی و فضای سبز است و من به عنوان یک پزشک به کارگران شریف اطمینان می‌دهم، رعایت نکات ایمنی و بهداشتی از درمان دردها آسان‌تر است.


رئیس کمیسیون بهداشت و نظارت شورای سوم شهر ساری، همچنین در ارتباط با توجه ویژه به وضعیت معیشتی کارگران شهرداری، گفت: نظارت شورا در این راستا دقیق‌تر می‌شود تا پیمانکار حق و حقوق قانونی کارگران را پرداخت کند و تاکنون در این راستا شکایتی نداشته‌ایم و اگر کارگری احساس کند در حقش اجحاف شده اعلام کند تا پیگیری شود.

وی افزود: پیمانکاران باید حداقل‌ها را در پرداخت دستمزد برای این قشر زحمتکش رعایت کنند.

مهندس نقیبی، رئیس کمیسیون طرح و برنامه شورای اسلامی شهر ساری نیز گفت: شهرداری باید در تکریم ارباب رجوع سرآمد ادارات باشد.

نقیبی، در جلسه علنی شورا گفت: شهرداری از جمله مراکزی است که از طریق مردم و سرمایه آن اداره می‌شود و باید با ارائه خدمات کیفی موجبات رضایت شهروندان را فراهم کند و با اطلاع‌رسانی مناسب به مراجعان و اصلاح روش کار در جلب رضایت شهروندان تلاش کند.

وی افزود: درآمدی که از جیب مردم در قبال عوارض برای فضای سبز، توسعه، عمران شهر و ارائه خدمات اخذ می‌شود، باید به نحو احسن برای مردم هزینه شود.


رئیس کمیسیون طرح و برنامه شورای شهر سوم ساری با اشاره به وجود نیروهای کارآمد در شهرداری، گفت: تعداد این نیروها باید بیشتر شود و واقعاً جای تأسف است که شهرداری مرکز استان از کمبود مهندسین عمران رنج ببرد.

وی با اشاره به تعیین وضعیت پیمانکاران، گفت: باید پیمانکاران شهرداری تعیین صلاحیت و بر اساس اسناد، مدارک و رتبه انتخاب شوند و از انتخاب پیمانکار فاقد صلاحیت و کارآیی خودداری شود.
مهندس رضایی، رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر ساری نیز گفت: پدیده حاشیه‌نشینی از معضلات شهرنشینی است.

وی افزود: متأسفانه عده‌ای بدون رعایت مسائل روان‌شناختی و جامعه‌شناسی و زندگی اجتماعی و استاندارد معماری، در حاشیه شهرها و کنار خیابان‌ها مبادرت به ساخت و ساز غیرمجاز می‌کنند که در برخی مواقع حتی رعایت مسائل بهداشتی نیز نمی‌شود.

مهندس رضایی تصریح کرد: متأسفانه پدیده حاشیه‌نشینی متولی خاصی ندارد و افراد با خرده‌فرهنگ‌های مختلف که آداب مدنیت را ندارند، به صورت غیر اصولی و غیر متمرکز حاشیه شهرها را محل زندگی خود انتخاب می‌کنند.

رئیس کمیسیون فنی و عمران شورای شهر ساری خاطرنشان ساخت: این عده از افراد بدون ضابطه ساختمان‌های خود را می‌سازند و در حقیقت نه در محدوده شهر هستند و نه روستا. باید جهت گسترش فرهنگ شهرنشینی و شهرنشینی فرهنگی با بررسی معضلات و مشکلات، پدیده حومه‌نشینی متولی خود را شناخته و به آن رسیدگی شود. چرا که پدیده مذکور تأثیرات خاص خود را در جامعه دارد.

مهندس رضایی در ارتباط با ساخت و ساز در بافت قدیم شهر ساری گفت: دولت امکانات و تسهیلات مناسبی در این راستا با سود کمی پرداخت می‌کند و شهرداری نیز مساعدت می‌کند که امیدواریم شهروندان با توجه به این مسأله مهم توجه جدی داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها