اگر به اخبار مربوط به موضوع بنزین اعم از سهمیه بندی و تعیین قیمت آن رجوع کنیم ، درمی یابیم بیش از یک سال است این موضوع در سطح مسوولان ، مجلس ، دولت و مطبوعات مطرح و بی آن که هیچ تصمیم مشخصی درباره آن اتخاذ شود، همواره افکار عمومی را به خود مشغول کرده است.
کد خبر: ۱۳۵۰۶۲

داستان بنزین حکایت دیگری نیز با خود به همراه داشت و نشان داد مسوولان تصمیم گیر در این مسیر چه میزان «ناهماهنگ» هستند.
برای درک بهتر این عبارت تنها کافی است به نحوه اطلاع رسانی دست اندرکاران در چند روز اخیر نگاهی داشته باشیم.
مردم مایل بودند بدانند از اول خرداد آیا قیمت بنزین افزایش دارد یا نه و آیا سهمیه بندی اجرا می شود؛ و تکلیف کسانی که کارت ندارند و به دستشان نرسیده ، چیست؛
مسوولان مختلف در بخشهای دولتی اعم از ستاد دولت ، وزارت نفت و مجریان طرح کارت هوشمند سوخت نیز با تناقضات فراوانی اطلاع رسانی کردند. این ناهماهنگی تا آنجا بود که اخبار منتشره از سوی یک سازمان گاه با فاصله یک ساعت از سوی دیگری تکذیب می شد. یکی از قیمت 100تومانی خبر می داد و دیگری بلافاصله آن را تکذیب می کرد.
این اقدامات در عمل باعث نوعی بی اعتمادی مردم به مطبوعات و رسانه ها شد بی آن که در این ماجرا تقصیری متوجه آنان باشد، چرا که مطبوعات و رسانه ها به نقل اخبار از منابع رسمی می پردازند و مسوولیت تکذیب های مکرر و تناقض گویی به عهده منابع رسمی است که بی توجه به تاثیر گفته ها و تصمیمات خلق الساعه ، اینچنین افکار عمومی را متلاطم می کنند.
تجربه بنزین باید دوستانمان را به بازنگری در ساختار و شیوه های اطلاع رسانی در دولت رهنمون سازد تا با برنامه ریزی ، هماهنگی و تشکیل ستاد مرکزی منسجم و تقسیم دقیق کارها به مرجعی مطمئن برای مردم و رسانه ها تبدیل شوند.


بیژن مقدم
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها