در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی ، تعیین مصادیق وحدت ملی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
کد خبر: ۱۳۴۲۳۸

باور و اعتقاد به دفاع از حق مسلم ایران در مساله انرژی هسته ای یکی از محورهایی است که باعث وحدت ملی و انسجام اسلامی شده و خواهد شد. توجه به سیاست های ابلاغی اصل 44و دستاوردهای آن در زمینه کارایی و عدالت از دیگر محورهایی است که می تواند باعث اتحاد ملی و انسجام اسلامی شود.
به هر حال همه آحاد مردم بویژه فرهیختگان ، اهل قلم و رسانه ، احزاب و گروهها باید تلاش کنند مصادیقی که بستر اتحاد ملی و انسجام اسلامی را فراهم می کند را یافته و به جامعه معرفی کنند.انتخابات و مشارکت گسترده در آن از محورهای مهم اتحاد ملی است.
ملت ایران ضمن تعیین سرنوشت خود، با حضور میلیونی با آرمان های امام (ره)، انقلاب اسلامی و رهبری معظم انقلاب اسلامی تجدید میثاق خواهند کرد.
بر همین اساس جریان های سیاسی نیز به عنوان نخبگان جامعه در تلاش برای ایفای نقش موثر هستند. ازجمله این جریان ها، جریان اصولگراست که امروز مورد توجه و اعتماد مردم است. بی شک این اعتماد در سایه وحدت و کارآمدی به وجود آمده و استمرار پیدا خواهد کرد. حفظ و تداوم این وحدت پیش شرطهایی دارد که باید به آنها توجه کرد.
1- وحدت نیروهای اصولگرا باید حول محور اصول و معیارهایی قرار گیرد که همه طیفهای اصولگرا به آن اعتقاد و التزام عملی داشته باشند، این اصول باید در محافل اصولگرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و احصائ شود.
2- خلاصه کردن اصولگرایان در یک جریان ، برخورد انحصاری و عدم مشارکت دیگران که در زمانهای گذشته از آسیبهای جدی وحدت اصولگرایان بوده و لذا وحدت اصولگرایان یعنی توجه به تمام ظرفیت های جریان اصولگرا.
3- استفاده از ظرفیت شخصیت های حقیقی و حقوقی مورد قبول همه جریان های اصولگرا و تعریف روشن برای رسیدن به اجماع در تصمیم گیری.
4- افزایش کارآمدی نهادهای حکومتی مانند دولت ، مجلس ، شورای شهر، شهرداری ها، به طوری که نتیجه آن افزایش اعتماد مردم به کارآمدی و توانمندی جریان اصولگرا باشد. 5تعامل مثبت و اثرگذار دولت و مجلس برای حل مشکلات واقعی مردم مانند تورم ، اشتغال و مسکن که پیش شرط موفقیت اصولگرایان است.
6- توجه به راهبردها و برنامه های جریان دوم خرداد برای ایجاد اختلاف بین نیروهای اصولگرا، تخریب نهادهای حکومتی ، یاس و ناامیدی مردم ، ایجاد فضای ناامنی و بحران و تدوین برنامه ای منسجم و کاربردی برای افشای راهبرد و تاکتیک های چهره های افراطی این جریان سیاسی.
7- در حوزه مدنی ، احزاب و گروههای سیاسی بدون سهم خواهی فضای مشارکت همه جریان ها را فراهم کنند و از مصادره نتایج وحدت اصولگرایان به نفع خود یا گروه خود به طور جدی خودداری کنند. احزاب و جریان های سیاسی منتسب به اصولگرایان باید انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری و شورای سوم را آسیب شناسی کنند و با عبرت از عوامل آسیب ، از خودخواهی و گروه گرایی اجتناب کرده و با تفاهم ، تنازل و روحیه ایثارگری برای رسیدن به وحدت تلاش کنند.
8- نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش واقعی مردم را بخوبی ترسیم کرده است. برای همه جریان ها روشن است تنها راه موفقیت برای پیروزی در صحنه های سیاسی ، کسب مقبولیت و اعتماد مردم است. جریان های اصولگرا مخصوصا احزاب و گروهها باید میزان مقبولیت و وزن خود را سنجیده و براساس آن در جبهه اصولگرایان ایفای نقش کنند. اگر به طور واقعی به این وزن توجه شود، مشخص خواهد شد «وحدت»، وزن و میزان مقبولیت جریان اصولگرا را در مقابل رقیب احتمالا افزایش خواهد داد. حرکتهای تک روانه ، سیاسی کاری و سهم خواهی وزن جریان را کاهش داده و به همان نسبت وزن و مقبولیت رقیب را افزایش خواهد داد. امید است شخصیت های حقیقی و حقوقی منتسب به جریان اصولگرا بستر وحدت و کارآمدی هرچه بیشتر جریان را فراهم کنند.


لطف الله فروزنده
قائم مقام جمعیت ایثارگران
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها