حمله رژیم بعثی عراق به کویت و اشغال این کشور در سالهای آغازین دهه 1990 سرفصل جدیدی را در تاریخ این کشور گشود.
کد خبر: ۱۳۳۸۴۰

هرچند که ارتش بعث به وسیله قوای غربی از کویت اخراج و حاکمان کویتی دوباره بر کرسی های خود تکیه زدند؛ اما مردم این کشور بهای سنگینی برای اقامت در موطن خود می پردازند. این هزینه ناشی از تعلق خاطر نداشتن مقامات کویت به این سرزمین است. اگر دولت کویت در مقابل تجاوز بعثی ها می ایستاد و گوی سبقت را در فرار از شهروندان نمی ربود، مردم نیز می توانستند جلوی پیشروی نیروهای بعثی را بگیرند.
شکست ارتش بعث عراق از سوی غرب درپی تفاهمات پنهان میان جنگ سالاران و قدرتهای اقتصادی غرب با مقامات کویت عملی شد. براساس این تفاهمات ، دولتمردان کویت متعهد شدند، ضمن همکاری تمام و کمال با غرب بویژه امریکا و انگلیس ، اولا هزینه های مالی قوای آزادکننده کویت را بپردازند، ثانیا متعهد شوند از سیاست خارجی امریکا و انگلیس در منطقه پیروی کنند، ثالثا امکان دفن زباله های هسته ای ناوگان تجاری و جنگی غرب در منطقه را در صحرای کویت فراهم آورند و در نهایت راه ورود اشغالگران قدس به اقتصاد خاورمیانه را فراهم کنند. بنابراین کویت به سرزمین خطرناک برای مردم آن کشور و همچنین امنیت کشورهای منطقه تبدیل شد.اکنون صرف نظر از میلیاردها دلار نفتی که کویت برای هزینه های جنگ می پردازد، خود می تواند برای اقتصاد نسلهای آینده این کشور مساله ساز شود.
دفن زباله های هسته ای در خاک کویت که سلامتی مردم این کشور را تهدید می کند، می تواند خطرناک ترین رشوه ای باشد که دولتمردان کویت از جیب مردم این دیار می پردازند. این گونه زباله ها که در کنار گوش مردم ؛ اما به دور از چشم آنها در صحرای کویت دفن می شود، موجب ایجاد موتاسیون در ژنها شده و نسل آینده کویت را با انواع سرطان ها، تولد نوزادان ناقص الخلقه و...مواجه می کند. زباله های هسته ای آن قدر خطرناک است که کشوری مانند امریکا که در مساحت ، فقط صحراهای آن چندین برابر مساحت کویت است ، جرات نمی کند اقدام به دفن آنها در خاک خود کند.
تاکنون چند گزارش درخصوص حق و حسابی که کویت از ناحیه دفن زباله های هسته ای دریافت کرده است ، منتشر شده که موثق ترین آنها حکایت از حراج کویت به ثمن بخس دارد.استفاده قوای غربی از اورانیوم غنی شده علیه نیروهای عراقی در جنوب این کشور در سال 1992مزید بر علت شده و نزدیکی کویت به این منطقه در کنار تشعشعات زباله های دفن شده در صحرای کویت ، آینده کودکان و جوانان این کشور را مبهم می کند.
عمق خیانت به مردم کویت و پرداخت هزینه های بازگشت به قدرت هنگامی آشکارتر می شود که یک دلال ضدانقلاب ایرانی ، امسال از سوی مقامات کویت به تل آویو اعزام شد تا راههای گسترش مناسبات اقتصادی کویت با اشغالگران قدس را فراهم آورد. حاصل این اقدام ، سرازیر شدن سیل اجناس ساخت رژیم اشغالگر قدس به کویت است که برخی از آنها نشان مخصوص اسرائیلی دارند.
در این میان مجموعه اقدامات نسنجیده و بی تجربگی مقامات کویت باعث شد محبوبیت این رژیم هر روز کاهش یابد. پذیرایی از گروههای تروریستی که در کنار رژیم بعثی به خانه و کاشانه مردم کویت حمله کردند و با قتل و غارت ، صدها کویتی را کشته و میلیاردها دلار به غارت بردند و خسارات سنگینی بر اقتصاد این کشور وارد کردند، موضوعی است که مردم کویت نمی توانند آن را هضم کنند.
امروز مقامات کویتی میزبان برخی رهبران گروهک های تروریستی و جدایی خواهان به اصطلاح اهوازی شده اند و با اهدای پول و امکانات ، پاداش همراهی آنها با صدام را می پردازند.بی دلیل نیست که رسانه های دولتی کویت با طرح مسائل گوناگون ازجمله خطر تشعشعات هسته ای نیروگاه بوشهر، خطر نفوذ ایران در عراق و تلاش جمهوری اسلامی برای تسلط بر خلیج فارس و نقش ایران در لبنان و سوریه ، افکار عمومی کویت را از پرداختن به مشکلات بومی بازداشته و با طرح مسائل جانبی ، سعی در غافل نگاه داشتن آنها دارند.
همکاری رسانه های دولتی کویت با غرب به گونه ای است که سردبیران بعضی از آنها دست کم هفته ای یک بار با بخش سیاسی سفارت امریکا در کویت جلسه تشکیل می دهند و خط و ربطهای لازم را دریافت می کنند. در این خطدهی ها، سردبیران جراید دولتی کویت توجیه می شوند با طرح مسائل جانبی ، خطر تشعشعات هسته ای زباله های دفن شده و همچنین همکاری های اقتصادی این کشور با اسرائیل را در لابه لای اتهامات و دروغ پردازی علیه دیگران پنهان کنند.


احمد اسداللهی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها