رستوران های هنگ کنگ راه تازه ای برای جلوگیری از هدر دادن غذاها توسط مشتریان پیدا کرده اند.
کد خبر: ۱۲۷۰۳۷

به گزارش اسوشیتدپرس ، بعضی از رستوران ها به مشتریان هشدار داده اند اگر تمام غذاهای خود را نخورند جریمه خواهند شد.
مبلغ جریمه بین 5 تا 20 دلار هنگ کنگ (0.64 تا 2.5 دلار امریکا) است اما یک گروه از صنعت رستوران داران گفتند هدف از این کار هشدار دادن به مردم است که غذا را هدر ندهند و به اندازه مصرف خود غذا بخواهند.
سیمون و ونگ گفت تاکنون کسی جریمه نشده است چون هیچ رستورانی نمی خواهد مشتری خود را از دست بدهد.
دولت هنگ کنگ دنبال راهی است تا از حدود 700 تن غذا که هر روز در رستوران های این کشور دور ریخته می شود ، استفاده شود.

جنازه پدرش را پنهان کرد تا بازنشستگیاش را بگیرد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها