معاون آموزش و پژوهش و امور بینالملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، گفت: برای تجهیز آزمایشگاههای آموزشی در دانشگاهها حدود 60 میلیون تومان حمایت مالی در نظر گرفتیم.
کد خبر: ۶۹۶۸۶

دکتر مسعود شفیعی در گفتوگو با ایسنا ، با تشریح حمایتهای مالی که وزارت ارتباطات تاکنون در راستای حمایت از طرحهای کاربردی ، تزهای کارشناسی ارشد و دکتری ، حمایت از چاپ کتب یا برگزاری کارگاههای آموزشی و تاسیس آزمایشگاههای تخصصی ، کارآموزی و راهاندازی مراکز IT ، رشتههای IT و یا دانشکدههای ICT داشته ، اظهار داشت: برای این کار چندین آییننامهی مصوب و تمام اصول کار دقیقا مشخص گردید و فرضا طبق ضوابط حمایتها در مورد تاسیس دانشکده ICT از دانشگاههایی صورت میگرفت که نسبت به این کار اقدام کرده بودند بنابراین عدم تعلق حمایت مذکور به برخی از دانشگاهها به مفهوم تبعیض نیست بلکه به خاطر نداشتن شرایط حمایت از سوی دانشگاه مذکور بوده است.
وی تصریح کرد:در راستای تشکیل آزمایشگاههای تخصصی با 10 دانشگاه مختلف تفاهمنامه منعقد شده و قطبهایی مانند موبایل، رمز، الکترومغناطیس و غیره با توجه به زمینه کاری به یک دانشگاه واگذار شد.
وی افزود: بر اساس این تفاهمنامه در فاز اول 200 میلیون تومان طی چند مرحله به آنها ارائه خواهد شد.
بدین ترتیب در مرحلهی اول 40 میلیون تومان و مرحله دوم و سوم 130 میلیون تومان ارائه میشود تا کنون این مبالغ به تمام دانشگاههایی که شرایط را داشتند ارائه شده اما هیچ دانشگاهی طبق تفاهمنامه بیشتر از 170 میلیون تومان دریافت نکرده است.
وی تصریح کرد: در راستای حمایت از تزهای کارشناسی ارشد در زمینهی تخصصی IT و ICT تا مبلغ سه میلیون تومان برای حمایت از هر تز ارائه خواهد شد ، تاکنون در مورد پروژههای کارشناسی ارشد ، 830 درخواست به ما رسیده که 614 مورد از آن مصوب شده است ، همچنین برای دکتری، تا سقف هفت میلیون پرداخت میشود که از 86 درخواست رسیده، 65 مورد مصوب شده است و 61 مورد کارشناسی ارشد و دکتری در دست بررسی است و در مجموع 195 پروژه خاتمه یافته و کل مبلغ مصوب برای پروژههای دانشجویی حدود سه میلیارد تومان است و حدود 600 میلیون تومان تا امروز پرداخت شده است.
وی ادامه داد: برای تجهیز آزمایشگاههای آموزشی حدود 60 میلیون تومان برای هریک از دانشگاههای بزرگ که در این رابطه فعال بودند در نظر گرفتیم.
وی خاطرنشان کرد: در مورد راهاندازی رشتههای IT و ICT و رشتههای مرتبط ، اگر به صورت گروه باشد ، 100 میلیون تومان و اگر دانشکده باشد 200 میلیون تومان و همچنین برای راهاندازی دورههای IT و ICT در مراحل کارشناسی ارشد به ازای جذب هر دانشجو دو میلیون تومان به دانشگاهها ارائه خواهد شد.
وی تصریح کرد: تا دو هفتهی پیش، بیش از 84 مرکز IT راهاندازی شده بود که حدود 41 مرکز از آن در دانشگاههای مختلف و حدود 43 مرکز در دانشگاههای پیام نور در شهرستانهای مختلف واقع شدند که بیش از یک میلیارد تومان هم برای هزینههای این مراکز در نظر گرفته شده بود.
وی خاطر نشان کرد: در راستای ارائهی این کمکها ، میتوان با توجه به این نکته که عدالت لزوما بر مبنای تساوی نیست، ادعا کرد که حمایتها بر مبنای توانمندیها صورت گرفته و ما بر مبنای عدالت رفتار کردیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها