هر سال با فرارسیدن فصل تابستان ، بازار مرغ و گوشت قرمز دچار نوسان می شود. خبرنگاران معمولا در گفتگو با مسوولان ذی ربط، از کمبود عرضه این 2محصول پروتئینی و افزایش بهای آنها سوال می کنند و مسوولان نیز به امید افزایش تولید و واردات به میزان مورد نیاز، حل مشکلات را نوید می دهند.
کد خبر: ۱۳۴۷۳
البته این نویدها گاه درباره مرغ عملی می شود؛ چنانچه از هفته های گذشته بهای مرغ از کیلویی 1700تومان به 1250تومان تقلیل یافت ؛ اما بهای گوشت قرمز در سطح میادین میوه و تره بار به کیلویی 3500تا 3700تومان و در سطح شهر به حدود کیلویی 4000تا 4200تومان رسید. دامداران در واکنش به گرانی گوشت قرمز، افزایش نهاده های دامی نظیر یونجه و علوفه را عامل گرانی گوشت قرمز می دانند؛ اما وجود واسطه هایی که گوشت را با بهای کمتر خریداری و چندین برابر قیمت به فروش می رسانند و عدم پرداخت بموقع بهای شیر تولیدی از سوی کارخانجات صنایع شیر که باعث کاهش نقدینگی مورد نیاز دامداری ها می شود، از دیگر دلایل افزایش بهای گوشت قرمز است . کارشناسان اقتصادی بر این باورند که موضوع تنظیم بازار و مدیریت باید به نحو مطلوبتری صورت پذیرد. معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی به عنوان سیاستگذار بخش تولید و پیشنهاددهنده برای واردات به وزارت بازرگانی ، باید گامهای موثری را بردارد. از سوی دیگر، به عقیده کارشناسان ، قیمت تعیین شده از سوی ستاد تنظیم بازار باید با اتکا به یک قدرت نظارتی قوی در عرصه جامعه به اجرا درآید و چنان نباشد که این ستاد قیمتها را تعیین کند، اما مصرف کننده واقعی با نرخی بالاتر اقدام به تهیه محصول موردنظر کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها