• 0

نان 20 از اسفند،بدون جوش شيرين پخت مي شود

دوشنبه 8 بهمن 1380 ساعت 22:13
جوش شیرین از افزودنی های غیرمجاز در پخت نان است و طرح حذف آن در پخت نان از بیستم اسفندماه امسال اجرا خواهد شد
دکتر فرشاد، مدیرکل بهداشت محیط حرفه ای وزارت بهداشت در مصاحبه با بخش گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان این مطلب افزود: اضافه کردن جوش شیرین می تواند بیماری های متعددی را باعث شود.وی با بیان این که در مصرف نان و مواد غذایی کلسیم و آهن جذب بدن می شود و فقدان این دو عنصر در بدن باعث کم خونی و پوکی استخوان می شود، گفت : در تهیه خمیر با جوش شیرین در اثر تماس با آب اسید فیتیک تشکیل می شود که غیرقابل حل است و با کلسیم و آهن معده ترکیب می شود و بدن را از این دو عنصر مفید محروم می کند. به گفته وی ، جوش شیرین مایه خمیر است که در اوایل امسال وزارت بازرگانی اعلام کرد، می توان به اندازه کافی مایه خمیر در داخل کشور تولید کرد.مدیرکل بهداشت محیط حرفه ای وزارت بهداشت درباره فروشگاه هایی که به فروش نان اقدام می کنند، تصریح کرد: قانون برنامه سوم صراحت دارد که فروش نانهایی که در بسته بندی های غیربهداشتی هستند، غیرمجاز است و وزارت بهداشت موظف است با آنها برخورد کند و اخیرا هم طی بخشنامه ای به همکاران اعلام شده است که با عرضه کنندگان نانهای بینام و نشان برخورد کنند.
به اشتراک گذاری
کد خبر : 668010842883791278
برچسب‌ها :
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: