جوش شیرین از افزودنی های غیرمجاز در پخت نان است و طرح حذف آن در پخت نان از بیستم اسفندماه امسال اجرا خواهد شد
کد خبر: ۵۰۹۴
دکتر فرشاد، مدیرکل بهداشت محیط حرفه ای وزارت بهداشت در مصاحبه با بخش گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان این مطلب افزود: اضافه کردن جوش شیرین می تواند بیماری های متعددی را باعث شود.وی با بیان این که در مصرف نان و مواد غذایی کلسیم و آهن جذب بدن می شود و فقدان این دو عنصر در بدن باعث کم خونی و پوکی استخوان می شود، گفت : در تهیه خمیر با جوش شیرین در اثر تماس با آب اسید فیتیک تشکیل می شود که غیرقابل حل است و با کلسیم و آهن معده ترکیب می شود و بدن را از این دو عنصر مفید محروم می کند. به گفته وی ، جوش شیرین مایه خمیر است که در اوایل امسال وزارت بازرگانی اعلام کرد، می توان به اندازه کافی مایه خمیر در داخل کشور تولید کرد.مدیرکل بهداشت محیط حرفه ای وزارت بهداشت درباره فروشگاه هایی که به فروش نان اقدام می کنند، تصریح کرد: قانون برنامه سوم صراحت دارد که فروش نانهایی که در بسته بندی های غیربهداشتی هستند، غیرمجاز است و وزارت بهداشت موظف است با آنها برخورد کند و اخیرا هم طی بخشنامه ای به همکاران اعلام شده است که با عرضه کنندگان نانهای بینام و نشان برخورد کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها