پژوهشگران می گویند زردچوبه که از اجزای اصلی بسیاری از انواع کاری است می تواند معالجه موثری برای بیماری آلزایمر باشد
کد خبر: ۴۲۹۵
گروهی از پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس معتقدند که زردچوبه احتمالا سرعت گسترش این بیماری را - که سبب از کار افتادن سلول های عصبی می شود - کند میکند.این اکتشاف احتمالا علت این پدیده را که چرا میزان ابتلا به آلزایمر در میان افراد مسن در هند بسیار کمتر از همتایان امریکایی آنهاست ، توضیح میدهد.تحقیقات قبلی نشان می دهد که آلزایمر تنها یک درصد از ساکنان بالای 65 سال برخی روستاهای هند را مبتلا میکند.عنصر اصلی زردچوبه که در بسیاری از گیاهان یافت می شود، ماده ای شیمیایی به نام کرکومین است.تصور می شود آلزایمر ناشی از تشکیل گره هایی در مغز باشد که رسوبات چربی آمیلوئید نام دارد. بررسی ها نشان داده است که زردچوبه شمار این گره ها را به نصف کاهش میدهد.محققان همچنین دریافتند که زردچوبه دارای فواید دیگری نیز هست . این ادویه به هضم غذا، مقابله با عفونت و همچنین به عنوان سپری در مقابل سکته قلبی کمک میکند.در جریان این مطالعه ، به موشهای میانسال و پیر غذاهایی که حاوی مقدار زیادی "کرکومین " بود، داده شد در عین حال محققان با تزریق "آمیلوئید" به مغز موش ها، شرایطی مشابه آلزایمر در آنها پدید آوردند.همچنین به نظر می رسید که "کرکومین " از التهاب بافت های مغزی - که ناشی از آلزایمر است - میکاهد.دکتر "سلی فراتسچی " یکی از اعضای گروه تحقیق گفت که این ماده از توان بالقوه برای معالجه یا پیشگیری از بیماران آلزایمر برخوردار است.دکتر ریچارد هاروی ، مدیر تحقیقات در انجمن آلزایمر می گوید: کرکومین هم خاصیت ضد اکسیدی و هم خاصیت ضد التهاب دارد. داروهایی با خواص مشابه می تواند به طور بالقوه برای پیشگیری از بیماری آلزایمر به کار رود.با این حال دکتر هاروی اخطار داد که ممکن است سالها طول بکشد تا این نوع داروها در دسترس همگان قرار گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها