گوشت قرمز
کد خبر: ۱۱۱۳
گوشت قرمز، شامل گوشت گاو، گوسفند، بز و شتر است و به عنوان مهمترین منبع پروتین میان غذاها شناخته می شود. گوشت قرمز به دلیل این که حاوی کلسترول و اسیدهای چرب اشباع شده است ، بهتر است در رژیم غذایی کمتر مصرف شود و توسط گوشت مرغ و گوشت ماهی جایگزین شود.نکات قابل توجه در خصوص تهیه و مصرف گوشت قرمز:1 فروشندگان باید گوشت را در داخل یخچال و دور از نور آفتاب نگاهداری کنند.2 اگر گوشت را به صورت منجمد تهیه کنید؛ قبل از مصرف هرگز یخ آن را آب نکنید و آن را به همان صورت در فریزر نگاهداری کنید. منجمد کردن دوباره گوشت باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن میشود.3 غذاهای گوشتی پخته را حتما در یخچال نگاهداری کنید.4 در صورت پیدایش علایم فساد در گوشت )تغییر رنگ ، قوام و بو(، از مصرف آن خودداری کنید بسیاری از سموم ناشی از فسادگوشت حتی با پختن هم از بین نمیرود.5 گوشت را به طور کامل بپزید. گوشت چون به صورت پخته مصرف می شود، معمولا ناقل بیماری نیست ؛ اماخونابه و خود گوشت درحین آماده کردن آن برای پختن از طریق چشم و زخمهای پوستی می تواند فرد را مبتلا به تب مالت کند. بنابراین مراقب باشید چشم و زخمها به خونابه آلوده نشوند.6 درحین بریدن وخردکردن گوشت ، بسیار دقت کنید که دستتان زخمی نشود. زخمهایی که آلوده به گوشت شوند، معمولا بسیار دیر بهبود می یابند و احتمال عفونی شدن در آنها بالاست.7 در صورت آلوده شدن محیط آشپزخانه به خونابه و گوشت ، هرچه سریعتر آن را پاک کنید ؛ چون گوشت و خونابه ، محیط بسیار مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری هاست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها