زنجبیل ؛ مقوی معده و بادشکننام عمومی : زنجبیلginger ،نام علمی :officinale zingiberتیره : زنجبیل zingibevaceae
کد خبر: ۵۵۷
محل روییدن : نواحی شرقی هند، ژاپن ، آفریقای شمالی و مکزیک )در ایران نمیروید(ترکیبات شیمیایی : یک تا3 درصد اسانس ، زرین و موادی با طعم سوزاننده .قسمتهای مورد استفاده و موارد مصرف : زنجبیل به دو نوع خاکستری و سفید در بازار دارویی وجود دارد که این تفاوت ناشی از طرز تهیه آن است.زنجبیل که درواقع ریزوم )ساقه زیرزمینی ( گیاه است دارای اثر نیرودهنده ، مقوی معده و بادشکن و جبران کننده کمبود ویتامین ث است و اگر روی پوست مالش داده شود باعث تحریک و قرمزی می شود. اعراب از آن به عنوان محرک قوای جنسی استفاده می کردند و در حال حاضر هم از آن در تهیه فراورده های دارویی با همین اثر استفاده می شود و در بازار دارویی ایران نیز وجود دارد.زنجبیل به عنوان ادویه خوراکی هم در تهیه نان قندی و برخی از اغذیه کاربرد دارد. مقدار مصرف آن به صورت 05 / تا1 گرم از گرد آن یا دم کرده 10 در هزار آن به علاوه نعناع و وانیل است.احتیاط: از مصرف بیش از حد آن در مواردی که معده ملتهب است )مثل ورم معده یا زخم معده ( خودداری شود. مصرف آن در اوایل بارداری نیز باید با احتیاط باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها