براساس تقسیم بندی معاونت فنی و عمران استانداری ها، شرکت ها شامل دو دسته، شرکت های پیمانکار و شرکت های مشاور می باشند.
کد خبر: ۱۱۹۵۵۷۴
شرایط اخذ رتبه پیمانکار و اهمیت رتبه بندی شرکت های پیمانکار

برای شرکت های مشاور رتبه 1، رتبه 2 و رتبه 3 در نظر گرفته می شود؛ در حالی که برای شرکت های پیمانکار، از رتبه 1 تا رتبه 5 لحاظ می گردد.

در حقیقت رتبه بالا در شرکت مشاور، رتبه 1 و پایین ترین رتبه، 3 خواهد بود؛ و برای شرکت های پیمانکار، رتبه بالا، رتبه 1 و پایین ترین رتبه، 5 می باشد.

برای اخذ رتبه، شرکت ها می بایست شرایط و اولویت های مورد نظر اخذ رتبه را داشته باشند؛ تا بر اساس آنها رتبه بندی شرکت انجام گردد.

شرایط اخذ رتبه پیمانکار، بر اساس ملاک تعداد نیروی مهندسین و متخصصین شرکت پیمانکار است، که در آن شرکت فعالیت می کنند و در حقیقت نیروی امتیاز آور شرکت محسوب می شوند.

در این مطلب سعی داریم با توجه به موضوع مورد نظر، شرایط اخذ رتبه پیمانکار و اهمیت رتبه بندی شرکت های پیمانکار، مهم ترین عناوین مرتبط با موضوع را تشریح و بیان نماییم. مهم ترین عناوین عبارتند از:

رتبه پیمانکار

رتبه مشاور

رتبه بندی شرکت

اخذ رتبه

نیک پارس بهترین انتخاب برای اخذ رتبه و رتبه بندی

رتبه پیمانکار

براساس مطالب بیان شده، رتبه پیمانکار نیازمند دارا بودن شرایط و معیارهایی است که بر اساس آن رتبه شرکت های پیمانکار مشخص و تعیین می گردد.

رتبه، گواهی و تأییدیه صلاحیت کاری است، که طبق شرایط و معیارهایی به شرکت های پیمانکار داده می شود.

یکی از این معیارها، نیروی انسانی متخصص شرکت های پیمانکار می باشد. منظور از نیروی مهندسین، نیروی انسانی شرکت های پیمانکاری هستند؛ که باید دارای مدرک تحصیلی مرتبط ، بیمه کار و همچنین رزومه و سوابق کاری باشند؛ تا در زمره افراد متخصص و مهندسین، به عنوان افراد امتیاز آور شرکت در نظر گرفته شوند.

از معیارهای دیگر برای تعیین رتبه پیمانکار، سوابق کاری شرکت پیمانکاری است؛ که سابقه فعالیت های 15 سال گذشته آن شرکت مد نظر قرار می گیرد.

معیاری دیگر برای تعیین رتبه پیمانکار، مبالغ قراردادهای بسته شده برای پروژه های اجرایی قبلی شرکت پیمانکار است که دارای امتیاز است. ارائه اظهار نامه مالیاتی، تجهیزات و ماشین آلات، امکانات فنی، مالی، توان اجرایی کار، امکانات رفاهی و بیمه ای اعضای شرکت پیمانکاری، توجه به شرایط بهداشتی و ایمنی محیط کار، فعالیت شرکت پیمانکار با مجوزهای ارائه شده و غیره، از دیگر معیارها و اولویت هایی هستند که می توان رتبه پیمانکار را بر اساس آن تعیین نمود. هر شرکت پیمانکار برای اخذ رتبه پیمانکاری، می بایست هر کدام از شرایط لازم را دارا باشد؛ تا بر اساس آن بتواند رتبه خود را از رتبه 5 به رتبه بالاتر و نهایتاً رتبه 1 ارتقاء دهد.

رتبه مشاور

رتبه مشاور نیز مانند رتبه پیمانکار، نیازمند شرایط و معیارهایی است که جهت اخذ رتبه، شرکت باید صلاحیت آن را داشته باشد. به بیان ساده تر، می توان اذعان کرد که رتبه مشاور، مدرک و گواهی است مبنی بر صلاحیت و شایستگی یک شرکت، که از سوی سازمان مربوطه به شرکت، جهت ارائه خدمات مشاور و مشاوره ای داده می شود.

در تعیین رتبه مشاور معیارهایی نظیر، امکانات نرم افزاری، نیروی فنی و مهندسین، امکانات مالی، سوابق و تجربیات کاری، ارائه بیمه نامه شرکت و غیره تعیین کننده می باشند.

رتبه مشاور را می توان از دو جهت، اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی مورد بررسی قرار داد.

رتبه مشاور از حیث اشخاص حقیقی، منظور کارشناس حقیقی یا ایرانی(دولتی) است که بر اساس آئین نامه صلاحیت مشاور، می تواند مشاوره را انجام دهد.

رتبه مشاور از حیث اشخاص حقوقی، منظور ترکیبی از اشخاص حقیقی و حقوقی (غیر دولتی) می باشند که بیش از 50 درصد مالکیت را دارند.

رتبه بندی شرکت

رتبه بندی مانند یک عیار سنجش می باشد که می تواند مانند یک نمودار، شرایط، وضعیت و توان یک شرکت را در زمینه های مختلف، تعیین کند.

در تعیین رتبه بندی شرکت، مقیاس های متعددی می تواند تعیین کننده رتبه شرکت ها باشد؛ لذا با رتبه بندی شرکت، می توان تضمین خدماتی با کیفیت و کمیت بالا را در دفاع از حقوق مخاطبین و مشتریان داد. رتبه بندی شرکت ها در 5 گروه کلی زیر تقسیم بندی می شوند:

رتبه بندی شرکت های پیمانکار

رتبه بندی شرکت های مشاور

رتبه بندی شرکت های انفورماتیک

رتبه بندی شرکت های انبوه سازان

رتبه بندی شرکت هایEPC

شرایط الزامی برای رتبه بندی شرکت، وابسته به اولین قدم، یعنی ثبت شرکت می باشد؛ که به صورت قانونی باید با مراجعه به سایت ساجات و اداره ثبت شرکت ها انجام شود.

از دیگر شرایط الزامی رتبه بندی شرکت، عدم محرومیت و ممنوعیت کاری، سوابق اعضای هیأت مدیره، عدم اشتغال دولتی کارمندان شرکت، ارائه مدارک تحصیلی افراد امتیاز آور و غیره می باشد.

اخذ رتبه

اخذ رتبه، از مهم ترین مباحثی است که شرکت ها برای ادامه حیات شرکت و انعقاد قراردادهای خرد و کلان و همچنین برای مشارکت در پروژه های دولتی و خصوصی به آن نیاز دارند. رتبه می تواند نوعی معیار اندازه گیری شرکت ها باشد؛ که از طریق آن بتوان شرکت های فعال و حرفه ای را از سایر شرکت ها تمیز داد.

اخذ رتبه به شرکت این امکان را می دهد که بدون صرف زمان و هزینه های هنگفت تبلیغاتی، براحتی شرکت و محصول یا خدمات خود را معرفی و مطرح نماید؛ زیرا با اخذ رتبه، شرکت می تواند در عرصه رقابتی، جذب سرمایه ، عقد قرارداد در پروژه های عظیم، نیروی مجرب و کاردان، تولید بالا، سطح خدمات با کیفیت تر و غیره را توأمان با هم داشته باشد و با گذشت زمان، موفق به اخذ رتبه های بالاتر نیز گردد.

نیک پارس بهترین انتخاب برای اخذ رتبه و رتبه بندی

نیک پارس، مؤسسه حقوقی ثبت شرکت و ارائه خدمات اخذ رتبه، رتبه پیمانکار، رتبه مشاور، رتبه بندی شرکت و غیره می باشد؛ که با بهره گیری از کارشناسان مجرب در این زمینه و کلیه امور مشاوره ای و اطلاع رسانی، آمادگی خود را برای ارائه خدمات به هموطنان، با افتخار تمام اعلام می دارد.

نیک پارس جزو بزرگترین پایگاه های تخصصی است که تمامی خدمات ثبتی را در سریع ترین زمان و به بهترین نحو، با هدف رضایتمندی مشتریان، ر اولویت های اصلی فعالیت های خود گنجانده است. جهت ارتباط با نیک پارس با شماره02122881235 و 20 خط ویژه مشاوره در تماس آنلاین و 24 ساعته، در ارتباط باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها