یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:

تبیین مسیر تمدن نوین برای جوانان و مسئولین در بیانیه گام دوم رهبر انقلاب

یک کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه، گام بعدی را که باید در انقلاب برداشته شود تا به اهداف خود به‌طور کامل دست پیدا کنیم برای نسل جوان تبیین کرده‌اند، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب ضمن اینکه قدری اهداف را شفاف کرده‌اند تا به یک تمدن نوین برسیم، راهکارهایی را که دولتمردان باید در این رابطه دنبال کنند به‌طور دقیق مورد تأکید قرار داده‌اند.
کد خبر: ۱۱۹۱۸۹۵
تبیین مسیر تمدن نوین برای جوانان و مسئولین در بیانیه گام دوم رهبر انقلاب

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، به مناسبت چهل‌ سالگی انقلاب اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: همان‌طور که در مقدمه این بیانیه مورد تأکید مقام معظم رهبری قرارگرفته است، ایشان در بخش اول، دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب را برای نسل جوانی که عمدتاً در آن مقاطع دهه پیروزی انقلاب نبوده‌ و سنشان اجازه نمی‌داد که همه این دستاوردها را ببینند، تبیین و تشریح کرده‌اند.

ترقی بابیان اینکه رهبری شرایطی که این دستاوردها به‌دست‌آمده را تبیین کرده‌اند، ادامه داد: ایشان تشریح کرده‌اند دشمنان انقلاب اسلامی چگونه همه تلاش خود را برای جلوگیری از پیشرفت کشور و تحقق این دستاوردها به کار گرفته‌ و از ابزار جنگ و تحریم برای آن استفاده کردند و در نهایت به دستاورد این انقلاب برای ملت ایران در بعد عزت ملی، اعتمادبه‌نفس، خودباوری، حضور درصحنه، مشارکت در سرنوشت کشور و بقیه مسائل پرداخته‌اند.

وی تأکید کرد: این موضوعات دستاوردهای عظیمی است که نشان‌دهنده عظمت انقلاب اسلامی در میان انقلاب‌های مختلف دنیاست که نوعاً نتوانستند اهداف خود را دنبال کنند یا به ثمر برسانند.

این کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب در بخش دوم بیانیه، گام بعدی را که باید در انقلاب برداشته شود و فرآیندی را که باید طی کرد تا به اهداف خود به‌طور کامل دست پیدا کنیم برای نسل جوان تبیین کرده‌اند، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در این بخش ضمن اینکه قدری اهداف را شفاف کرده‌اند تا به یک تمدن و دولت‌سازی نوین برسیم، راهکارهایی را که دولتمردان باید در این رابطه دنبال کنند به‌طور دقیق و فشرده مورد تأکید قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: اگر این راهکارها مورد توجه مسئولین قرارگرفته و در رأس برنامه‌های اجرای آن‌ها باشد یقیناً می‌تواند سعادت دنیوی و اخروی ملت ایران را تضمین کند.

ترقی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به تأکید رهبر انقلاب به موضوع عدالت، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب نکته‌ای ظریفی را در بحث عدالت اشاره کردند و آن این بود که هرچند عدالت کامل در دولت جهانی حضرت ولی‌عصر به‌طور کامل تحقق پیدا می‌کند اما در مسیر تحقق عدالت گام‌های بسیار مهمی در کشور برداشته‌شده است.

وی با بیان اینکه تا الآن توانسته‌ایم به بخشی از این عدالت مثلاً در حوزه دسترسی عموم مردم به امکانات رفاهی مانند راه، جاده، برق، آب، بهداشت و درمان دست پیدا کنیم، افزود: این‌ها نکاتی است که در رژیم گذشته اصلاً هیچ‌کدام وجود نداشته و اگر بوده برای درصدی محدودی از مردم کشور در شهرهای بزرگ و بعضی از قشرهای خاص بوده است و بقیه مردم از این امکانات بی‌بهره بودند.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین خاطرنشان کرد: حرکت عدالت گرایانه نظام جمهوری اسلامی ایران موجب شده که امروز هم مردم روستایی و هم مردم شهری از این موهبت‌ها برخوردار باشند، بچه‌های همه مردم بتوانند تحصیل کنند، به مراکز آموزشی دسترسی داشته باشند، همه برق، آب بهداشتی، دسترسی به بیمارستان و مراکز درمانی داشته باشند و همه بیمه باشند که همه این‌ها گام‌های است که درباره عدالت برداشته‌شده است.

وی با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم به مفهوم واقعی موردنظر نظام جمهوری اسلامی در مورد عدالت برسیم هنوز باید راه‌هایی را طی کنیم، ادامه داد: بااین‌حال به نظر می‌رسد اینکه کسی این‌گونه برداشت کند هیچ گامی در جهت عدالت برداشته نشده تفسیر کاملاً غلطی است؛ مقام معظم رهبری تحقق عدالت را هنوز به شکل کامل ندانستند و تأکید داشتند مانند خیلی از بخش‌های دیگر برای دستیابی به آن باید تلاش کنیم.

ترقی در ادامه با اشاره به تأکید عدالت در کنار مبارزه با فساد توسط مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: اصولاً عدالت بدون مبارزه با فساد تحقق‌پذیر نیست و باید زمینه رفع تبعیض را در جامعه ایجاد کنیم و جلوی رانت‌خواری و سوءاستفاده افراد خاص در دستگاه‌های اجرایی بگیریم چون طبیعتاً اگر این کار انجام نشود امکان برقراری عدالت به شکل کامل هم وجود ندارد.

وی بابیان اینکه بخشی از بحث عدالت مبارزه با فساد افراد سودجو است که مال دیگران را به خود اختصاص می‌دهند، ادامه داد: امیرالمؤمنین تعبیری دارند مبنی بااینکه هر جا ثروتی انباشته ناشی از فقری است که در کنار آن به وجود آمده است، بنابراین وقتی‌که کسی اموال و بخشی از بیت‌المال را به‌ناحق تصاحب می‌کند مفهوم آن این است که از سهم دیگران سوءاستفاده کرده و این نافی عدالت است.

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان تأکید کرد: در راستای تحقق عدالت حتماً باید با فساد مبارزه شود تا این بی‌عدالتی چه در حقوق و دریافت‌ها و چه در استفاده از امکانات وجود نداشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها