کدخدایی در همایش ایران و لوایح چهارگانه FATF:

شورای نگهبان نمی‌تواند از ایرادات CFT چشم پوشی کند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ایرادات شورای نگهبان به CFT را نباید سیاسی دانست و شورا باید بر اساس قانون اساسی و شرع مقدس اسلام ایرادات لازم را بگیرد و نمی تواند از اشکالات چشم پوشی کند.
کد خبر: ۱۱۷۹۸۳۱
شورای نگهبان نمی‌تواند از ایرادات CFT چشم پوشی کند

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، عباسعلی کدخدایی عصر امروز (شنبه) در همایش ایران و لوایح چهارگانه FATF که در دانشکده حقوق شهید بهشتی برگزار شد، درباره مخالفت شورای نگهبان با CFT، اظهار داشت: اینکه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار می‌گیرد به این علت است که مجمع تشخیص موارد اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس را همواره مورد رسیدگی قرار می دهد و موضوع جدیدی نیست.

وی ادامه داد: ایرادات شورای نگهبان به CFT را نباید سیاسی دانست و شورای نگهبان باید بر اساس قانون اساسی و شرع مقدس اسلام ایرادات لازم را بگیرد و نمی تواند از اشکالات چشم پوشی کند. ایرادات شورای نگهبان ١١ گانه است نه ٢٢ گانه و نباید بزرگ نمایی کنیم چون ١١ مورد ایراد گرفته شده است که بر دیگر موارد تاثیر می گذارد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به انتقادات تصریح کرد: شورای نگهبان نه جای مجمع نشسته و نه جای مجلس بلکه محکم جای خودش نشسته است و صرفا در صورت اصلاح در مجمع و مجلس، ما دیگر حرفی نداریم.

کدخدایی تاکید کرد: از ابتدای تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکنون بیش از ١٣٠ مورد اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس بررسی شده است و اینکه CFT هم به مجمع رفته است، مسئله جدیدی نیست.

وی ادامه داد: شورای نگهبان حتی ایراداتی را به لایحه خاک که لایحه ای خنثی از لحاظ سیاسی است، وارد کرد و به مجلس جهت اصلاح ارجاع شد و درباره CFT هم شورای نگهبان بر همین مبنا و مطابق با وظایف و تکالیفش ایراد گرفته است و شورای نگهبان نمی تواند از ایرادات چشم پوشی کند.

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: این شورا نمی تواند وظایفش را انجام ندهد و در چارچوب شرع و قانون درباره الحاق به یک کنوانسیون نظر میدهد.

کدخدایی گفت: برخی در زمینه ضرورت الحاق به یک سند بین المللی می‌گویند که وضعیت سیاسی و اقتصادی ما اینچنین و آنچنان است در حالی که شورای نگهبان بر اساس شرع و قانون اساسی نظر می دهد و بحث و دعوایی هم در این زمینه وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها