در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، در این روش محققان باکتری های پروبیوتیک را با استفاده از یک لایه محافظ به نام آلژینات کپسوله می کنند. این لایه محافظ کاملا زیست سازگار است و پروبیوتیک ها را از حمله آنتی بیوتیک ها در امان نگاه می دارد.
یک خانواده خاص از باکتری ها، پروبیوتیک (Probiotics) نام دارند. این باکتری ها در حین فرآیند هضم زنده می مانند و برای سلامتی بسیار مفید هستند. از بین مواد غذایی شناخته شده، ماست حاوی بیشترین مقدار پروبیوتیک است. سیب، موز، توت، کشمش، انواع سبزی، پیاز، سیر، تره فرنگی، عدس، نخود، لوبیا، ذرت، بادام، عسل و چای سبز نیز حاوی این باکتری هستند.
در حال حاضر بسیاری از باکتری ها در مقابل آنتی بیوتیک مقاوم هستند، مطالعات نشان می دهد با فرستادن پروبیوتیک ها به این باکتری های بیماری زا می توان از عفونت جلوگیری کرد؛ چرا که برخی از باکتری ها، از جمله باکتری های پروبیوتیک، با ترشح پپتیدهای ضد میکروبی، عفونت و انواع پاتوژن های بیماری زا را از بین می برند.
ترکیب پروبیوتیک ها با آنتی بیوتیک، راهکار مناسبی برای جلوگیری از عفونت زخم های مزمن است. در مطالعات قبلی، باکتری های پروبیوتیک در درمان زخم های ناشی از سوختگی موفقیت آمیز گزارش شده است.
استفاده از آلژینات راهکار مناسبی برای جلوگیری از کاهش اثر باکتری های پروبیوتیک است و در حال حاضر از این ماده در پانسمان زخم استفاده می شود.
محققان امیدوارند بتوان از این روش برای درمان انواع زخم و جلوگیری از عفونت زخم های باز استفاده کرد.
نتایج این مطالعه در نشریه Advanced Materials منتشر شده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: