یکی از طراحان عملیات بیت‌المقدس در گفتگو با جام جم آنلاین

چرا بعد از فتح خرمشهر جنگ ادامه یافت؟/ شرطی که صدام برای پایان دادن به جنگ نپذیرفت

فعال صلح طلب و جانباز تسلیحات شیمیایی غرب در جنگ تحمیلی با اشاره به مصادیق بارز نقض حقوق بشر توسط دولت آمریکا در ادوار مختلف همچون جنگ ایران و عراق، به ابعاد ادعایی واشنگتن در مبارزه با تروریسم پرداخت و در مورد اسناد کمتر اشاره شده از تروریسم دولتی و بیولوژیکی پرده برداشت.
کد خبر: ۱۱۶۱۷۰۷
معرفی بمب فقرا به عنوان بزرگ‌ترین تروریست دولتی / آمریکا در مبارزه با تروریسم صادق است، ولی روی کاغذ!

به مناسبت روز مبارزه با تروریسم دکتر حمید صالحی، جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس در عملیات والفجر 8 و عضو انجمن حمایت از قربانیان سلاح های شیمیایی در گفت و گو با جام جم آنلاین با پرداختن به ابعاد مختلف بیوتروریسم (انتشار و تزریق عمدی باکتری و ویروس های کشنده) توسط قدرت های دنیا اظهار کرد: مقوله تروریسم امروز بسیار پیچیده تر از گذشته شده و ابعاد گسترده تری به خود گرفته است. به تعبیر دیگر، کشتار و ترور امروز از کف خیابان و کوچه و بازار با هدایت رژیم های سلطه جو در قالب بمب، انتشار سموم شیمیایی و آلوده کردن تعمدی اشخاص به مواد ممنوعه در آمده است.

وی در همین ارتباط ادعای دولت ایالات متحده مبنی بر مبارزه با ترورسیم و گروهک های تروریستی را کذب محض دانست و این رژیم را مظهر تروریسم دولتی خواند و افزود: البته مبارزه و تقابل دولت آمریکا با خشونت و ترور در تئوری و روی کاغذ کاملا عیان است، اما در مقام عمل انواع گروهک های تروریستی مورد حمایت این رژیم هستند. از طرفی آمریکا با به کارگیری تسلیحات میکروبی و بیولوژیکی علیه مردم و افراد بی گناه بزرگ‌ترین نقض کننده حقوق بشر در دنیا به شمار می رود.

این فعال صلح طلب با نگاهی به تحولات اخیر منطقه و جهان خاطرنشان کرد: هیچ نقطه ای در دنیا وجود ندارد که کشتار و قتل و ترور صورت گرفته باشد، اما هیچ نشان و ردپایی از آمریکا در آن منطقه مشاهده نشود! تاریخ، جنایت دهه 50 میلادی آنها را فراموش نمی کند که ارتش آمریکا با پاشیدن مواد شیمیایی و دفع آفات نباتی بر سر مردم ویتنام و لائوس، بزرگ ترین جنایات را رقم زد و این اقدام تا سال ها منجر به بیماری هایی چون سرطان و تولد کودکان معلول ذهنی شد. این ناجوانمردی یکی از سندهای بارز تروریسم دولتی مقامات آمریکایی محسوب می شود.

وی ادامه داد: پس از پایان جنگ جهانی در سال 1945 قدرت های متخاصم متعهد شدند دیگر هیچ جنگی در دنیا رخ نخواهد داد و کمک خواهند کرد تا بشریت به سمت صلح و دوستی رهمون شود. اما به فاصله کوتاهی شاهد از سرگیری جنگ و خونریزی در دنیا هستیم. ولی در طول این مدت هیچ‌گاه جنگی در خود آمریکا رخ نداده و مقامات آمریکایی به عناوین مختلف، کشورها را از یک سو به جان هم انداخته و از سوی دیگر ابزار و جنگ افزار کشتار جمعی دو طرف را هم تامین کرده است!

صالحی با ذکر این مطلب که تردیدی در تروریست بودن دولت آمریکا و شریک منطقه ای آن اسرائیل وجود ندارد، یادآور شد: پس از حوادث تروریستی 11 سپتامبر که هنوز هم زوایای پنهان آن برای جهانیان آشکار نشده است دولت بوش به بهانه مبارزه با تروریسم و القاعده با تشکیل ائتلاف نظامی به افغانستان و در گام بعد عراق به بهانه انباشت سلاح های ممنوعه حمله نظامی کرد. سوال اینجاست، آیا تروریسم ریشه کن شد؟ آیا گروه تروریستی القاعده متلاشی شد یا توسط سرویس های جاسوسی سازمان سیا و پنتاگون داعش از دل آن بیرون آمد؟! و آیا سلاح کشتار جمعی در عراق یافت شد یا این نقشه همزمان تل آویو – واشنگتن بود تا مبارزه با تروریسم را مستمسکی برای لشکرکشی به خاورمیانه قرار دادند.

جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس مقوله حقوق بشر و مقابله با نقض حقوق انسان ها را بازیچه دست قدرت های بزرگ به شمار آورد و عنوان کرد: امروز ایالات متحده برای اعمال نفوذ و زور بیشتر روی ملت ها به بهانه نقض حقوق بشر و دستیابی دولت ها به سلاح های اتمی به کشورها حمله نظامی می کند و شمار زیادی از غیر نظامیان را قربانی اهداف توسعه طلبانه خود می کند. متاسفانه در این میان کشورهای جهان سوم و خاورمیانه هدف اصلی جنایات حقوق بشری کاخ سفید قرار می گیرد.

صالحی در اثبات جنایات جنگی ایالات متحده ضد مردم دنیا با اشاره به اسناد حقوق بین الملل در این رابطه گفت: آمریکایی ها امضا کننده پروتکل عدم اشاعه سلاح های کشتار جمعی 1925 ژنو هستند، اما با حال ارتش آمریکا هزاران تن تسلیحات شیمیایی را بر سر مردم بی گناه ویتنام، ناکازاکی و هیروشیما آوار و به مثابه آب خوردن قوانین بین المللی را نقض می کند.

وی با ابراز تاسف از حمایت برخی دولت های غربی و منطقه ای از اقدامات ضد بشری آمریکا و صهیونیسم بین الملل آنها را پیاده نظام واشنگتن خواند و افزود: امروز خود بنده یکی از قربانیان سلاح های شیمیایی هستم که شرکت های آمریکایی در اختیار صدام قرار داده اند و هم اکنون بیش از سه چهارم بدن مرا شیمیایی فرا گرفته به نحوی که از ناحیه چشم و ریه هم عمل پیوند انجام داده ام. بیش از 30 سال دست به گریبان به اصطلاح حقوق بشر مدعیان دفاع از بشریت هستم.

صالحی به‌عنوان فعال صلح طلب یادآور شد: ایران سال 1329 و کشور عراق سال 1331پروتکل منع انباشت و به کارگیری سلاح های کشتارجمعی ژنو را به امضا رسانده اند، اما با این حال رژیم بعث عراق بیش از 300مرتبه علیه رزمندگان ما از سلاح های شیمیایی استفاده می کند. جالب اینجاست بمب شیمیایی را طرفداران پر وپا قرص حقوق بشر همچون هلند،آلمان، فرانسه و آمریکا در اختیار صدام قرار دادند.

وی تصریح کرد: در ادبیات نظامی بمب های شیمیایی به بمب فقرا اطلاق می شود چون با فرآیند بسیار ساده ای بمب شیمیایی ساخته می شود و فرمول آن می تواند خیلی راحت تر از بمب اتم در اختیار دشمنان یک کشور یا نظیر آنچه در سوریه رخ داد و گاز سارین در دسترس گروه های تروریستی داعش قرار می گیرد تا بعدها با به کارگیری آن زمینه دخالت آمریکا در یک جنگ منطقه ای بیش از گذشته فراهم شود.

این فعال صلح طلب در خصوص این‌که تا کنون چه اقداماتی در دفاع از قربانیان سلاح های شیمیایی و نقض حقوق بشر ایرانیان توسط آمریکا انجام داده است، پاسخ داد: در شرایطی که غربی ها با تبلیغات گسترده لابی صهیونیستی آمریکایی به دروغ جمهوری اسلامی ایران را حامی تروریسم و خشونت طلب می نامد، ما بچه های جانباز طی 15 سال گذشته موزه صلح تهران را احداث کرده و پیگیر امور مربوط به آن هستیم. پیام ما در این مجموعه صلح طلبی و دوستی با کشورهاست. ضمن آن‌که با دعوت از مهمان های اروپایی و آمریکایی با نمایش اسناد و مدارک خود به دنیا اعلام می داریم نه تنها ایران حامی خشونت و تروریسم نبوده بلکه خود بزرگ‌ترین قربانی خشونت طلبی و پر تلاش ترین مبازر علیه تروریست ها در جهان محسوب می شود.

صالحی در این باره افزود: در شرایطی که جنگ و تروریسم منطقه را فرا گرفته و بیش از هر روز دیگری اشاعه دوباره سلاح های کشتار جمعی جهان را تهدید می کند تشکل ما گفتمان صلح را دنبال می کند و به دنیا می گوییم ما پیرو حقیقی دین اسلام هستیم و دین اسلام هم یعنی صلح برابری و برادری و به شرکت های جنگ افزار شیمیایی می گوییم قربانیان دیروز سلاح های شما امروز منادیان صلح در جهان هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها