حضور پر رنگ ایران در فهرست برترین خوراک‌های جهان با گوشت بره

ببینید | در ستایش آبگوشت!

چوپان‌ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، دستورالعمل خاص خود را دارند که باید آن را بچشید و قضاوت کنید!
کد خبر: ۱۱۲۲۳۳۴
غذای دوپینگی چوپان‌ها + عکس

به گزارش جام جم آنلاین، احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکه‌های اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپان‌ها معرفی کرده است.

«امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری می‌کنم.

بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.

چوپان‌ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا می‌پزند و در ظرفی می‌ریزند و می‌گذارند کنار.

البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است

بعد هر وقت که بخواهند تکه‌ای از آنرا برمی‌دارند و سرد-سرد می‌خورند یا در آبگوشت می‌ریزند.

اسمش قورمه است.

در منطقه شما به این نوع غذا چه می‌گوئید؟!»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها