جام‌جم از روند تجهیز سینماهای مردمی جشنواره فیلم فجر گزارش می‌دهد:

آماده‌سازی سینماها، گامی بلند در موفقیت جشنواره فجر

بی‌تردید جشنواره فیلم فجر مهم‌ترین و بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی و سینمایی کشور و همچنین بهترین راه نزدیکی بین مردم، رسانه و سینماست، چرا که برگزاری هر چه باشکوه‌تر آن به شکل خاص به نفع سینما و به شکل عام به نفع فرهنگ عموم جامعه است.
کد خبر: ۱۱۱۴۶۹۹
آماده‌سازی سینماها، گامی بلند در موفقیت جشنواره فجر

آمادهسازی سالنهای سینما برای میزبانی جشنواره ملی فیلم فجر از مهمترین مسائلی است که هر ساله توجه محافل سینمایی را به خود جلب میکند. این مساله البته امسال و با تغییر مکان سینمای رسانه از برج میلاد به پردیس ملت شکل جدیدی به خود گرفته است. چرا که در سالهای گذشته پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ مردمی جشنواره فجر فیلمهای راه یافته به این رویداد سینمایی را اکران میکرد، اما امسال این پردیس سینمایی به عنوان سینمای رسانهها انتخاب شده و دیگر نمیتواند برای مردم فیلمهای جشنواره را اکران کند. بر این اساس چندی پیش، محمدرضا فرجی، مدیر سینماهای جشنواره فجر از به نمایش درآمدن فیلمهای جشنواره

سی و ششم در 12 سینما و پردیس سینمایی خبر داد و درخصوص نحوه انتخاب سینماهای مردمی جشنواره امسال گفت: «تنوع جغرافیایی و کیفیت سالنهای سینمایی دو عامل اصلی برای انتخاب سینماهای مردمی بود و از سوی دیگر امسال به نحوی سینماها انتخاب شدند که فیلمهای در حال اکران آسیب نبیند و اکرانشان همزمان با ایام برپایی جشنواره بخوبی ادامه داشته باشد. سینماها و پردیسهای سینمایی استقلال، اریکه ایرانیان، آزادی، تماشا، جوان، چارسو، راگا، فرهنگ، کوروش، کیان، مگامال و ماندانا با مجموع 22 سالن سینمایی و ظرفیت بیش از 6000 مخاطب، سینماهای مردمی جشنواره سی و ششم را تشکیل میدهند.»

در پی اعلام فهرست سینماها و پردیسهای نمایشدهنده فیلمهای فجر، مدیر سینماهای مربوط مشغول اقداماتی برای آمادهسازی سالن‌‌هایشان (از لحاظ نور، سیستم دیجیتال، بازسازی صندلیها و...) شدند و حتی مریم جلالی، مدیر پردیس سینمای ملت (سینمای رسانهها) درباره وضعیت آمادهسازی این سینما گفت: «تدارک این سینما بهجد توسط دبیرخانه جشنواره انجام میشود. ما موظفیم برای تماشاچی سینما و اهالی رسانه بهترین سیستمها را داشته باشیم، از همین رو سرویسهایی که در ایام جشنواره مورد نیاز است؛ مثل جایگاه نشست خبری، جایگاه حضور هنرمندان و دبیرخانه از سوی دبیرخانه پیگیری میشود.»

هزینه بازسازی به عهده حوزه هنری

حسین کشاری، مدیر سینما استقلال هم با تاکید بر اینکه حوزه هنری سینماهای تحت پوشش خود را جهت بازسازی حمایت میکند، به جامجم گفت: سینما استقلال جزو
12 سینمای منتخبی است که وزارت ارشاد برای اکران مردمی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر انتخاب کرده. ما هم طبق هر سال از مدتی پیش شروع به اقداماتی جهت بازسازی و نوسازی سالن سینمای مان کردیم. تعمیر و تعویض صندلیهای سالن نمایش، تعویض کفپوشها، بهروزرسانی سیستم صوتی ـتصویری، بازسازی تمام سرویسهای بهداشتی و... از جمله اقداماتی بود که برای آمادهسازی انجام دادیم که بتوانیم میزبانی خوبی در این دوره از مردم به عمل بیاوریم. در ضمن از آنجا که سینما استقلال از سینماهای حوزه هنری است، تمام هزینه بازسازیهایی که انجام شد به عهده
حوزه بود.

او درباره فروش این سینما در نیمه دوم سال توضیح داد: خوشبختانه با وجود اینکه در فصل بازگشایی مدارس و سرما بودیم و اتفاقاتی هم در این بین در سطح کشور رخ داد (زلزله و...)، اما سینما استقلال از فروش نسبتا خوبی برخوردار بود. البته نسبت به نیمه اول سال افت فروش داشتیم، اما تمام سئانس‌‌هایمان را مضاف بر سئانس فوقالعاده اکران رفتیم و هیچ سئانسی نبود که تعطیل شود. در این ایام مردم از فیلم «آیینه بغل» استقبال خوبی کردند و ما هم از این بابت خوشحال هستیم.

پردیس مجهزی داریم

علیجانی، معاون پردیس سینمایی کیان هم بر جدید التاسیس بودن این پردیس تاکید و در گفتوگو با جامجم بیان کرد: پردیس سینمایی کیان دارای سه سالن نمایش فیلم است که در ایام جشنواره فیلم فجر، دو سالن آن به اکران معمول فیلمهای روز سینما و یک سالن آن اختصاص به نمایش فیلمهای فجر خواهد داشت.

او ادامه داد: خوشبختانه این پردیس جدید التاسیس است و فقط شش سال از زمان ساخت آن میگذرد و با توجه به تجهیزات به روزی که دارد نیاز چندانی به نوسازی سالنها، صندلیها و... ندارد، اما به هر حال برای رفاه هر چه بیشتر علاقهمندان به جشنواره تدارکاتی خواهیم دید.

علیجانی درباره وضعیت فروش پردیس کیان تصریح کرد: این پردیس در جنوب شهر تهران قرار دارد و خوشبختانه در فصل پاییز و دی از فروش خوبی برخوردار بود. گرایش مردم در این منطقه بیشتر به فیلمهای کمدی است و الان هم فیلمهای کمدی خوبی در اکران سینماهاست.

سینمای خصوصی اکران جشنوارهای ندارد

منصور نورپور، مدیر سینما قدس اصفهان که سینمایش از جمله سینماهایی است که در اکران جشنوارهای قرار ندارد به جامجم گفت: اصفهان چندین سینما دارد که به غیر از سینمای ما که در سینمای بخش خصوصی است، باقی متعلق به حوزه هنری است و به همین دلیل سینمای ما جزو سینماهای نمایشدهنده فیلمهای فجر نیست.

او ادامه داد: سینما قدس دو سالن دارد که در نیمه دوم سال با توجه به فیلمهای «آیینه بغل» و «خالتور» از فروش خوبی برخوردار بوده. همیشه معتقدم فیلمی که مطابق سلیقه مردم باشد در هر فصل و هر جایی که اکران شود، فروش خودش را میکند و نمونهاش هم میشود همین دو فیلم.

ساناز قنبری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها