تقریبا اکثر ما به سفر علاقه مند هستیم و گهگاه برای تغییر روحیه، رفع خستگی محیط کار و دور شدن از هیاهوی شهر بار و بندیل را بسته و آماده سفر می شویم.
کد خبر: ۱۰۸۱۹۰۰
آسان تر شدن سفرها به لطف پیشرفت تکنولوژی!

شاید قدیم ها انتخاب مقصد و تور مسافرتی، شناخت مسیر، محل اقامت، هزینه ها، استفاده از تجربیات دیگران و... از دغدغه های سفری هر یک از ما بود اما حالا با پیشرفت تکنولوژی و استفاده بیشتر از اینترنت تا حدود زیادی این دغدغه ها از بین رفته است.

اهمیت کاربردی سایت ها و اپلیکیشن های سفری در مسافرت های امروزی بسیار بالا رفته است و هر یک از آن ها جنبه خاصی از سفر را برای ما آسان می کنند.

سایت های زیادی برای کمک به هوشمندانه و آسان تر شدن هر چه بیشتر سفرهای شما وجود دارند که در سراسر دنیا میلیون ها مخاطب دارند همچون Tripadvisor، Booking، Kayak و... در کنار این سایت های قدرتمند، استارتاپ ها و خدمات دهندگان ایرانی نیز روز به روز در حال پیشرفت و افزایش تنوع و کیفیت خدمات شان هستند.

یکی از آن ها که اخیرا مورد توجه گردشگران مجازی ایران قرار گرفته است، سایت و اپلیکیشن توریستگاه است.

هدف از ایجاد توریستگاه افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به گردشگران مجازی و هوشمندانه تر شدن سفر آن ها و حذف سختی های سفر است.

این سایت در وهله اول یک راهنمای سفر بسیار جامع و کامل می باشد که تمامی اطلاعات مربوط به مقصد مورد نظر مانند، کشور، شهر، مراکز دیدنی، مراکز خرید، رستوران ها، هتل ها، سرگرمی و فعالیت ها و نصیحت های شهرهای داخلی و خارجی در آن با جزییات قرار گرفته است.

همچنین در کنار راهنمای سفر می توانید در سایت توریستگاه نسبت به خرید و رزرو آنلاین تور برای مقصد مورد نظر مثل خرید تور استانبول با هر بودجه ای با جستجوی آسان، خرید راحت و هوشمندانه و بدون نیاز به مراجعه به آژانس اقدام نمایید. جهت استفاده از سامانه خرید تور و راهنمای سفر توریستگاه می توانید به نشانی www.touristgah.com مراجعه نمایید.

در واقع می توان گفت که گردشگری مجازی امروزه جزئی جدانشدنی از این صنعت می باشد چرا که باعث رقابتی شدن خدمات، کاهش مصرف کاغذ، صرفه جویی در زمان و هزینه، ثبت لحظه به لحظه و آنی خاطرات سفر و... شده است و در سراسر دنیا روزانه میلیون ها نفر از این خدمات بهره می برند و همان طور که گفته شد پورتال های فوق العاده قدرتمندی نیز در سراسر جهان در حال فعالیت هستند مثلا Tripadvisor که از معروف ترین پاتوق های گردشگران دنیاست.

این سایت میلیون ها بازدیدکننده دارد و کاربران تجربیات خود را درباره مقاصد مختلف، هتل ها، رستوران ها، مکان های دیدنی و... در اختیار دیگران می گذارند.

خیلی از گردشگران و طبیعت گردان پیش از حرکت review های این سایت را بررسی می کنند مثلا فرض کنید که قصد سفر به استانبول را دارید و شناخت کافی از دیدنی های این شهر ندارید، اینجاست که نظرات کاربران می تواند شما را یاری کند و بهترین راهنمای سفر به استانبول باشد.

جالب اینجاست که اطلاعات جالبی راجع به مقاصد مختلف ایران نیز در آن قابل دسترسی است. یا سایت Booking، این سایت هم مثل تریپ ادوایزر از بزرگان گردشگری مجازی و به نوعی بخش جدایی ناپذیر فعالیت گردشگران مجازی در سراسر دنیا به شمار می رود.

معروف ترین سایت رزرواسیون اینترنت هست و در کنار آن میلیون ها کامنت ثبت شده در این سایت، فرصت خوبی را فراهم آورده تا قبل از انتخاب اماکن اقامتی یا سایر خدماتی که این سایت ارائه می دهد از مزایای و معایب آن ها مطلع شوید مثلا شما شنیده اید که فلان هتل از بهترین هتل های استانبول است ولی بهتر نیست قبل از سفر و اقامت در آن هتل، نظر سایرین را مطالعه کنید و با خیالی راحت تر اقدام به رزرو هتل نمایید؟ در کنار این ها می توان به موتورهای جستجوی سفر هم اشاره کرد که کمک حال خوبی برای مسافران هستند مثل سایت kayak که شما را برای مشاهده قیمت خطوط هوایی مختلف و انتخاب بهترین خط بر اساس بودجه، سلیقه و شرایط مدنظرتان یاری می کند.

به سایت های دیگری هم می توان اشاره کرد که همگی کمک حال شما برای سفر هستند از Yapta گرفته که رصد قیمت بلیط و هتل را برای شما انجام می دهد و شما را از کاهش قیمت ها مطلع می سازد تا Airbnb که امکان اقامت در خانه های اجاره ای با سلایق و بودجه های متفاوت را برای شما فراهم می کند، Hoteltonight که اتاق های ارزان قیمت در هتل ها را بصورت لحظه آخری به شما معرفی می کند یا flightfox که برنامه سفرتان را دریافت و بصورت هوشمند بهترین پکیج های خرید تور را در اختیارتان می گذارد.

در کنار این ها، سایت های جذابی مثل flight-plus که بوسیله آن بصورت زنده به مسیرهای پروازی سراسر جهان دسترسی خواهید داشت، Lifes360 که لحظه به لحظه به شما نشان می دهد کجا هستید یا سایتی نظیر weather که می توانید وضعیت آب و هوای شهرهای محل اقامت را ببینید و... را هم نباید فراموش کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها