خیلی ها ممکن است که بخاطر بوی سیر آن را در غذاهای خود استفاده نکنند، بیشتر مردم از خواص سیر و استفاده بهداشتی آن اطلاع زیادی ندارند به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به شما عزیزان ۸ خواص سیر و استفاده بهداشتی آن را به طور خلاصه و مفید توضیح دهیم.
کد خبر: ۱۰۷۸۰۹۹
8 تا از مزایا و خواص سیر

خاصیت ضد ویروسی سیر

به گفته دکتر جیمز دوک گیاه شناس و نویسنده داروخانه سبز، چندین ترکیب از جمله آلیسین در سیر موجود می باشد که دارای خاصیت ضد ویروسی در برابر ویروس های سرما خوردگی و آنفولانزا می باشد.

درمان عفونت سیستمیک

در طول طول چند دهه گذشته مطالعات بسیار زیادی بر روی سیر انجام گرفته است که نشان می دهد سیر دارای خاصیت ضد میکروبی می باشد.

تحقیقات جدید که در مجله Ethnopharmacology به چاپ رسیده است حاکی بر این است که سیر یکی از قوی ترین گیاهان ضد باکتریایی موجود در جهان می باشد.

در یک مطالعه که بر روی ۸۳ نوع گیاه انجام شده است نشان می دهد بالا ترین خاصیت های ضد باکتری در ترکیبات گیاهان سیر و درخت عرعر می باشد.

همچنین سیر می تواند در برابر عفونت های مقاوم به دارو مانند استافیلوکوکوس، باکتری s و اورئوس و همچنین غفونت های سیستمیک خون، قلب، نخاع و یا استخوان بسیار درمانی و مفید باشد.

خواص بهبود زخم در سیر

سیر مانند یک عامل ضد باکتری عالی است. تحقیقات نشان می دهد که سیر در از بین بردن عفونت هایی که حتی آنتی بیوتیک ها از آن عاجزند می تواند بسیار موثر و درمانی باشد.



تحقیقاتی در کتاب پزشکی گیاهی ابن سینا پیدا شده است، که نشان می دهد سیر خام در برابر هلیکوباکتر پیلوری ( باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک در به وجود آمدن زخم معده) بسیار مفید می باشد.

عفونت ادراری

کسانی که با مشکلات عفونت ادراری روبرو بودند، می دانند که چقدر این بیماری درد آور و خسته کنننده است.

در تحقیقاتی که در مجله بیماری های انگلی به چاپ رسید محققان به این نتیجه رسیدند که سیر می تواند در برابر عفونت های ادراری که حتی آنتی بیوتیک ها مفید واقع نشدند بسیار موثر باشد.

سرطان بدخیم

ترکیب آلیسین موجود در سیر تنها یک آنتی بیوتیک طبیعی نیست، این ماده همچنین می تواند مانند یک آنتی اکسیدان به جلوگیری و بهبود سلول های آسیب دیده ناشی از سرطان نیز عمل کند.

محققان به این باور رسیده اند که سیر توانایی مهار انواع تومور ها از جمله تومور مری و معده را دارد، و همچنین می تواند خطر سرطان پروستات را هم کاهش دهد.

تحقیقات دیگر در این زمینه نیز نشان می دهد که آلیسین نه تنها می تواند سرعت تکثیر سلول های سرطانی را کاهش دهد، بلکه می تواند منجر به مرگ سلول های سرطانی هم شود.

فشار خون بالا و بیماری قلبی

بسیاری از مطالعات در چند دهه گذشته توانایی سیر را در شفا دادن قلب نشان داده است.در یک مطالعه که اخیرا انجام شده است، به طور مشابه به این نتیجه رسیده است که سیر می تواند به کاهش فشار خون بالا و خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند.

همچنین این محققان دریافتند که سیر با دارو هایی که برای درمان این بیماری ها مورد استفاده قرار میگیرد مداخله پیدا نمی کند.

تحقیقات دیگری در این زمینه نشان می دهد، که سیر می تواند به طور قابل توجهی سطح گلیسیرید که با بیماری های قلبی رابطه مستقیم دارد را کاهش دهد.

بهبود دیابت

تحقیقات هیجان انگیز جدید که در مجله های تغذیه مولکولی و تحقیقات مواد غذایی به چاپ رسیده است نشان می دهد که عصاره سیر در کاهش برخی شاخص هایی که با بیماری دیابت مرتبط موثر بوده و ممکن است برای درمان دیابت مفید باشد.

استفاده از سیر

تعداد بسیاری غذاهای خوشمزه وجود دارند که از خاصیت سیر در آن ها بی بهره ایم و شما می توانید سیر را خودتان به غذاهایی مانند سوپ، خورش، ادویه جات، سس و پاستا اضافه کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

اگر می خواهید در مورد مضرات و خواص انجیر و دیگر میوه ها بیشتر آشنا شوید به سایت هفت گنج مراجعه کنید.

منبع وبسایت : خواص مواد غذایی 7ganj.ir

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها