رییس اتحادیه صنف لوازم خانگی درگفت و گو با جام جم آنلاین:

کالای ایرانی بیشترین ضربه را از ضعف در خدمات پس از فروش می خورد

رییس اتحادیه صنف لوازم خانگی گفت: از حدود هزار و 700 واحد صنفی فعال لوازم خانگی در تهران حدود 60 درصد آن در سه راه امین حضور فعالیت دارند .
کد خبر: ۱۰۱۲۰۳۴
کالای ایرانی بیشترین ضربه را از ضعف در خدمات پس از فروش می خورد

محمد طحانپور در گفت وگو با جام جم آنلاین افزود:باقی این فعالان در سایر مناطق شهر از جمله جمهوری و شریعتی فعالیت می کنند و اگر در بازرسی ها تخلفی از لحاظ کالای قاچاق صورت گیرد بازرسان ما آن را مستقیم جریمه یا ضبط نمی کنند ،بلکه گزارش آن را به سازمان تعزیرات و ستاد کالای قاچاق می دهند تا برخوردهای لازم صورت گیرد .

وی در باره عوامل تاثیر گذار بر قیمت تمام شده تولید لوازم خانگی گفت : در تولید محصولاتی چون ماشین لباسشویی قطعاتی چون موتور و تایمر و در یخچال کمپروسور آن 100 درصد وارداتی است و استدلال تولیدکننده لوازم خانگی این است که تولید یخچال، اجاق گاز، لباسشویی و دیگر لوازم خانگی با استفاده از مواد اولیه‌ای است که از صنایع مادر گرفته می‌شود و وقتی آهن، مس و مواد پتروشیمی به‌عنوان مواد اولیه گران شود، آنها نیز ناچارند قیمت‌های خود را به همان نسبت افزایش دهند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران، با اشاره به این که حدود 70 درصد بازار را کالای تولید داخل تشکیل می‌دهد، بیان کرد: در 2 سال اخیر با ورود شرکت‌های خارجی و سرمایه گذاری آن‌ها در ایران و تولید محصولات در داخل کشور حدود 70 درصد بازار را تولید داخل در اختیار گرفته و امیدواریم این رقم تا پایان سال 96 با وجود کالای خارجی در بازار به حدود 80 درصد افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌ 95 با توجه به تاکید بر اقتصاد مقاومتی و اجرایی شدن برجام، شرکت‌های بین المللی لوازم خانگی با سرمایه گذاری در ایران به احداث کارخانه و تولید در داخل کشور پرداخته‌اند، اظهار داشت : این شرکت‌های خارجی با انتقال تکنولوژی و در اختیار گذاشتن ماشین‌آلات روز دنیا برای تولید در ایران می‌توانند تولیدکنندگان ایرانی را در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی یاری دهند، زیرا با در اختیار گرفتن تکنولوژی روز دنیا می‌توانند بازار داخل را تامین کنند و صادرات به کشورهای دیگر را افزایش دهند.

طحان پور خاطرنشان کرد: اگر به دنبال موفقیت برای بدست آوردن بازار صادراتی هستیم باید از تکنولوژی روز دنیا بهره برده و با تعصب فراوان بر خرید کالای بی‌کیفیت ایرانی تاکید نکنیم البته که کالاهای باکیفیت زیادی در داخل تولید می‌شود که توان رقابت بالایی دارند.

وی با بیان این که کالای ایرانی بیشترین صدمه را از ضعف در ارائه خدمات پس از فروش می‌بیند، گفت: تولیدکنندگان بیشترین ضربه را از بخش‌های خدمات پس از فروش دریافت می‌کنند و در پی ایجاد مشکل در کالای خریداری شده خدمات پس از فروش مطلوبی را از این تولید کنندگان دریافت نمی‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
سایر
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
۰
۰
كارگرشو آموزش بده ، بهش انگیزه بده ، امنیت شغلی و احترام ایجاد كنه تا ببینیم روالهای غلط در تولید ادامه دار میشه؟ آیا؟
بینام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
۰
۰
علتش پر واضحست كار خانه متعلق به شركت دولتیست كه بفروشد یانه كاركنانش حق وحقوق خود رادریافت میكنندبنا بر این كسی گوشش به خدمات پس از فروش یا امثالهم بدهكار نیست.غافل از اینكه اگر كارخانه ورشكست بشود تمام كاركنان بی چون وچرا اخراج ودر بهترین حالت خرید خدمت شده وبیكار میشوند.مدیر كل ما رفته بود وبودجه ای برای ناهار كاركنان گرفته بود.بعضیها دیگ میاوردند هرچه بگوششان خواندم این بودجه تحمیلیست واگر طمع ورزی كنید قطع میشود كه چنین نیز شد بقول پدر مرحومم بعضی فكر میكنند علف خرس است.
م.م
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
۰
۰
لطفا تولید كننده های ایرانی وقتی چیزی رو تولید می كنند به كیفیت هم توجه كنن تا آدم از خریدش پشیمون نشه كتانی ایرانی تولید تبریز خریدم تا از تولید داخلی حمایت كنم هر وقت می پوشم باید جورابمو بندازم سطل آشغال انقدر كه رنگ پس میده
غلام اسدی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
۰
۰
ساختن هر نوع لوازم اعم از ماشین آلات و لوازم خانگی و ................................... خیلی دور از دسترس نبوده و نیست ولی تا این حدی كه دیده ام و استفاده كرده ام متاسفانه فقط برای بار اول یا دومش حتی میتوان گفت بهتر از خارجی ها میباشند ولی وقتی دیده شد كه ملت بطرف جنس ایرانی كشیده شدند دیگه با اون كیفیت اولیه ساخته نمیشه كارخانه های مربوطه شروع به تولید آشغال فقط با رنگ و قیافه جنس اول تولید میشود ..
عزیزان جنس خارجی رو وارد كنین و دست و بال آشغال سازها رو هم ببندین تا اشغال سازها مجبور بشن كیفیت اجناسشون رو بالا ببرن ... بله باید رقیبی باشد تا كیفیت تولیدات مون بالا بره اون موقع حتی نیاز به تبلیغ هم نمیباشد ملت خودشون استقبال میكنن ... بزارین جنس خوبه خارجی هم بیاد ..........با تشكر

نیازمندی ها