• 0 1
  • 0

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام ویزای انگلیس

سه شنبه 24 اسفند 1395 ساعت 10:17
شکی نیست که تمام کشورهای اروپایی در مسیر صدور ویزا برای اتباع کشورهای خارجی سخت‌گیری‌های زیادی را در دستور کار قرار می‌دهند؛ اما معمولاً برای ویزاهای توریستی و موقت، این سخت‌گیری‌ها به حداقل می‌رسند البته برای انگلستان اوضاع کمی فرق می‌کند.

انگلیس از آن دسته کشورهایی‌ست که حتی برای صدور ویزای موقت هم مدارک زیادی را از گردشگران و مسافران انگلیس می‌طلبد.

ابتدا باید بدانید که ثبت‌نام ویزای انگلیس به صورت آنلاین بوده و از طریق سایت نمایندگی سفارت این کشور در تهران صورت می‌پذیرد. وجود دو دسته مدرک برای کل مراحل ثبت‌نام ضروری است که اولین دسته از مدارک باید به صورت فایل در زمان ثبت‌نام اینترنتی بارگذاری شوند و دسته دوم آن‌هایی هستند که متقاضی باید شخصاً و به صورت دستی به دفتر نمایندگی سفارت انگلیس در تهران برساند.

1-مدارک لازم برای ثبت‌نام اینترنتی ویزای انگلیس:
• فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس
• فایل اسکن‌شده صفحه اول پاسپورت (تمام رنگی و با کیفیت)
• فایل اسکن‌شده دعوتنامه (در صورت داشتن دعوتنامه از یکی از بستگان درجه یک) به همراه فایل مدارک اقامتی شخصی که دعوتنامه را برای شما ارسال کرده است.

نکته مهمی که بهتر است پیش از بروز هرگونه مشکلی به آن توجه کنید، این است که نحوه تکمیل فرم درخواست وقت سفارت انگلیس و ادبیات مورد استفاده در آن برای سفارت انگلستان مهم است و بهتر است که با مشورت با کارشناسان سالیان سفر، از برزو مشکلات جلوگیری کنید.

2-مدارک کلی ثبت‌نام ویزای انگلیس:
• اصل پاسپورت (توضیح: اعتبار پاسپورت باید 6 ماه بیشتر از مدت زمان سفر به انگلیس باشد.)
• دو قطعه عکس 3.5 * 4.5 (توضیح: عکس‌ها باید رنگی و تمام‌رخ باشند.)
• اصل و یا کپی دعوتنامه از بستگان درجه یک و یا برگه واچر هتل (توضیح: واچر هتل برگه‌ای‌ست که به منزله رزرو رسمی هتل در اروپاست و در صورت عدم وجود دعوتنامه، برای اخذ ویزای انگلیس الزامی‌ست. در صورت وجود دعوتنامه هم مدارک میزبان به این شرح مورد نیاز است: فیش حقوقی پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار، سند ملکی یا اجاره‌نامه در انگلستان، آخرین برگ مالیاتی پرداخت‌شده، قبوض پرداختی مثل آب ، برق ، گاز.)
• اصل و ترجمه سند ازدواج در صورت تأهل
• اصل و ترجمه شناسنامه
• برگه پرینت‌شده فرم درخواست وقت سفارت انگلیس و تأییدیه‌ای که سفارت انگلیس پیش از شروع مصاحبه به شما خواهد داد.
• اصل و ترجمه گردش‌های حساب شخصی و جاری در 6 ماه گذشته، سپرده‌های بانکی و... (توضیح: برای مدیران شرکت‌ها، ارائه ریزپرینت گردش مالی حساب شرکت هم الزامی‌ست.)
• اصل و ترجمه سند ملکی و در صورت اجاره دادن ملک، اصل و ترجمه اجاره‌نامه موردنظر
• اصل و ترجمه مدارک شغلی (توضیح: یکی از مهم‌ترین مدارک همین مدارک شغلی هستند! لذا بهتر است که با مشورت‌گرفتن از مشاوران سالیان سفر، این مدارک را به بهترین شکل ممکن تکمیل کنید.) شامل: گواهی اشتغال به کار، گواهی مرخصی با ذکر باحقوق یا بی‌حقوق بودن مرخصی، یکی از ‌مدارک: کارت پرسنلی، کارت مهندسی، کارت دانشجویی، حکم کارگزینی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی و... ، بیمه 6 ماه گذشته و گواهی تأییدیه آن، فیش حقوقی 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت‌شده.

مسافران انگلیس باید این مدارک را زمانی که موفق به گرفتن وقت مراجعه حضوری شدند، به همراه داشته باشند. باز هم نکته قابل توجه این است که ممکن است در ترجمه و یا اصل مدارک مشکلی وجود داشته باشد و بهتر است که پیش از حضور در محل دفتر نمایندگی سفارت انگلیس، مدارک‌تان را برای ترجمه و بازبینی در اختیار کارشناسان سالیان سفر قرار دهید، تا با خیال راحت و اعتماد‌به‌نفس بیشتری ویزای مورد‌علاقه‌تان را به دست بیاورید.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2766977547553398500
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی :