• 1 5
  • 14

کوبیده‌های ارزان قیمت از چه گوشتی تهیه می‌شوند؟

شنبه 18 دی 1395 ساعت 19:41
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت گفت: در برخی نقاط شهر شاهد عرضه هر پرس کوبیده به قیمت 5 هزار تومان و یا دو هزار تومان هستیم که با پوست مرغ تهیه می شوند.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایلنا، ناصر حسینی در پاسخ به این پرسش که چرا در نقاط مختلف شهر نرخ‌های متفاوتی برای غذا وجود دارد، گفت: در بحث غذا مهم‌ترین مساله کیفیت مواد اولیه است و پس از آن محیط کار و کارگری که این کار را انجام می دهد مهم است، مساله این است که مواد اولیه در بازار گران است و از ابتدای سال به دفعات شاهد افزایش قیمت برنج، گوشت ومرغ هستیم که این مساله کار واحدهای عرضه کننده غذا را تحت تاثیر قرارداده است.

وی افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم برنج ایرانی 13 تا 14 هزار تومان است؛ اما برنج هندی 4 هزار تومان است بنابراین انتخاب مواد اولیه برای واحدهای عرضه کننده سخت است و در نتیجه وقتی مواد اولیه مطلوب نباشد نتیجه کار نیز مناسب نیست.

حسینی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت گوشت گوساله بیان داشت: نرخ هر کیلوگرم این محصول 35 هزار تومان است ؛ اما در برخی نقاط شهر نرخ آن 10 هزار تومان است و مشخص نیست این گوشت با چه کیفیتی عرضه می شود و در نتیجه در نقاطی از شهر شاهد عرضه هر پرس کوبیده به قیمت 5 هزار تومان و یا حتی دو هزار تومان هستیم.

او افزود: برخی با مراجعه به واحدهای فروش درخواست تمیز کردن و قطعه قطعه کردن مرغ را دارند و مغازه دار این کار را انجام می دهد؛ این واحدها پوست و یا اضافه های مرغ را نگه میدارند و به برخی واحدهای پخت غذا می فروشند. این واحدهای متخلف این مواد را با مواد دیگری مخلوط کرده و تحویل مشتری می دهند.اینها مواد تشکیل دهنده همان غذای 3 هزار تومانی است.باید غذاهای ارزان قیمت را آنالیز کرد تا متوجه شوند چه ضررهایی را برای روده و معده مصرف کننده به دنبال دارد.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در ادامه با اشاره به عرضه غذا در خیابان و توسط دستفروش ها بیان داشت: گاهی اوقات در خیابان شاهد عرضه غذای خانگی توسط ماشین ها هستیم، مثلا پشت پراید نوشته غذای خانگی 5 هزار تومان، این غذاها بدون نظلارت بهداشتی است و مشخص نیست در کجا طبخ شده است.زمانی که به این مسائل اعتراض می کنیم این بحث را مطرح می کنند که اگر مانع فعالیت زنان دستفروشی شویم که غذا عرضه می کنند ممکن است زمینه را برای کارهایی خلاف عرف فراهم کنیم، این توجیه درستی نیست و نباید با این کار با جان مردم بازی کرد.

حسینی تاکید کرد: مشکلات متعددی داریم که متاسفانه به آن توجهی نشده است، فروشنده های کنار خیابان تحت نظارت ما نیستند اتحادیه 944 عضو ثابت دارد که بهداشت و اماکن آنها را تایید کرده است. محیط کار آنها بررسی شده است ودر محل کارآنها دوربین مدار بسته نصب شده و کار آنها تحت نظارت و کنترل است.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2686197698601761939
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی :

نظرات شما ( 14 نظر )

( 1 ) ( 1 )
صرف بالا بودن قیمت دلیل با كیفیت بودن نیست !!
( 1 ) ( 1 )
كدوم شهر؟
( 4 ) ( 0 )
داستان كوبیده دو هزار تومنی كه اظهر و من الشمسه !! ولی كوبیده های گرون قیمت هم همچین قابل اعتماد نیست !!!!
( 3 ) ( 0 )
اگر مسئولین با این واحدهای متخلف برخورد شدید كنندواجازه كار به این ها ندهند هیچوقت این مسائل پیش نمی اید.یك عده از مردم بدلیل وضعیت مالی ضعیفشان دلشان خوش است كه غذای خوب با قیمت مناسب میخورند .درحالیكه خبر ندارند.گناهشان چیست .وقتی نظارت نباشد وهر كس اینگونه عمل كند عاقبتش میشود این.مسئولین هم نسبت به این مسائل بی تفاوت.خواهشا جمعشان كنید .چگونه به این واحدهای مال مردم خور مجوز میدهند نمیدانم ولی خدا از اینها نگذرد.
( 4 ) ( 0 )
یادم میاد سال 55 تهران كه دانشجو بودم در مسیر تهران - كرمانشاه دریكی از غذاخوری های بین راه در حوالی آوج - همدان چلو كباب كوبیده ( برنج ایرانی درجه 1 -كره ی حیوانی -گوشت تازه ی گوسفندی - نوشابه و ماست محلی ) و چای نفری برامون سی و پنج ریال تمام شد حالا حدیث مفصل بخوانیم از این مجمل...
( 0 ) ( 0 )
اقا محمد دهنمونو اب انداختید واقعا یادش بخیر البته هنوزم میرم كرمانشاه میرم سنقر ،شش بهمن، و روانسر و جوانرود از اونجاهم كباب میخورم چنجه به به به این میگن كباااااااااااااااااااااااااب .
( 1 ) ( 0 )
( 13 ) ( 0 )
این واحدهای متخلف كه میفرمائید در روز روشن با نیسان روباز در ملاء عام اقدام به جمع آوری آشغال مرغ وماهی ها میكنند و هیچ كس هم كاری به كارشون نداره. خودمون به خودمون ظلم میكنیم
( 9 ) ( 2 )
ممنون از راهنمایی‌تون... ولی باور كنید خانواده‌ی ما در این سال‌های اخیر بجز در نذری‌های ماه محرم و افطاری رمضان تاكنون گوشت ندیده‌ایم. مادرم گاهی اوقات پای مرغ یا سیرابی به ما بچه‌ها می‌دهد كه البته خواهر بزرگ و پدرم میلی به آن ندارند. مهمترین غذای ما ماكارانی فله‌ای است كه پدرم از دستفروش‌های بازار تهیه می‌كند تقریباً هر دو هفته یكبار. چیزی بعنوان روغن مایع و یا حتی نباتی نمی‌خوریم. شانس بیاریم از پیه و دنبه‌ای كه مادرم از قصابی‌ها تهیه و سپس خورد می‌كند و آب می‌كند استفاده می‌كنیم كه آنهم بخاطر بوی بدش همسایه‌ها همیشه شاكی هستند... دیگه چی بگم براتون؟
( 2 ) ( 0 )
سلام خواهرم با این حرفهاتون از خودم از كشورم واز این دنیای نامرد بیزار شدم خدا كنه اونجوری نباشه كه نوشتی خدا بزرگه
( 4 ) ( 1 )
فروش غذای پرسی بصورت سیار و پشت پراید از زمان پخش سریال مدینه كه او این كار را در فیلم انجام میداد و آنكار را اقدامی ارزشی جلوه میداد شروع شد. در پخش فیلم از عادتهای بد و یا هنجار نشان دادن ناهنجاری باید اجتناب كرد . پایان كوبیده‌های ارزان قیمت از چه گوشتی تهیه می‌شوند؟ 18 دی 1395 نام: پست‌الكترونیك: فروش غذای پرسی بصورت سیار و پشت پراید از زمان پخش سریال مدینه كه او این كار را در فیلم انجام میداد و آنكار را اقدامی ارزشی جلوه میداد شروع شد. در پخش فیلم از عادتهای بد و یا هنجار نشان دادن ناهنجاری صدا و سیما باید جلوگیری كند.
( 20 ) ( 1 )
دستگاه های نظارتی كجا هستند؟
( 5 ) ( 0 )
عزیز دل من اگر دستگاه نظارتی بود مملكت اینهمه دله دزد نداشت...
( 2 ) ( 0 )
اگه اونا بیان فقط قیمت می ره بالا مثلاً حدود 3 تومن !!!!