مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به کاهش بی سابقه حجم آب سد زاینده رود گفت: ضرورت تأمین پایدار آب شرب 93 شهر استان تلاش، دقت و همت مضاعف را می‌طلبد.
کد خبر: ۹۵۷۲۴۱
منابع آب میلیمتری مدیریت می‌شوند

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از اصفهان، مهندس هاشم امینی در جلسه کمیته بحران آب که با حضور مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ برگزار شد گفت، افزود: حجم آب سد زاینده رود در سال قبل بیش از 450 میلیون مترمکعب بود ولی در حال حاضر به حدود 196 میلیون مترمکعب رسیده است.

وی ادامه داد: پیش بینی ها بیانگر این است که بارش های پاییزی با تأخیر صورت می گیرد براین اساس با عدم جاری بودن زاینده رود که کاهش چشم گیری آبدهی چاههای آب شرب را در اصفهان بدنبال دارد همچنین کاهش تخصیص آب شرب باید مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ آب را میلیمتری مدیریت کنند تا آب شرب مشترکین در فصول گرم و سرد سال به طور پایدار تأمین شود.

امینی با اشاره به راههای مدیریت بهینه منابع آب تصریح کرد: مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ باید اعمال راهکارهایی همچون مدیریت فشار، احداث حوضچه های فشارشکن، مرئی سازی والوها همچنین با بهره مندی از سیستم تله متری و تله کنترل و هوشمندسازی شبکه توزیع در صدد کنترل منابع آب و توزیع عادلانه آن در میان 93 شهر استان باشند.

وی با تاکید بر اهمیت بهره مندی از سیستم تله متری گفت: باید با توسعه سیستم تله متری در سطح استان منابع آبی به خوبی مدیریت شود و نیز با استفاده تکنولوژی خطوط انتقال و شبکه های توزیع آب که دارای نشتی هستند به خوبی شناسایی و در کوتاهترین زمان ممکن از هدررفت آب جلوگیری به عمل آید و این منابع به چرخه تولید و توزیع آب برگردند.

مهندس امینی کشف انشعابات غیرمجاز را در شرایط کنونی که هر قطره آب از ارزش بسیار زیادی برخوردار است تصریح کرد: در شرایط کنونی که کمبود منابع آبی از یک طرف و تقاضای روزافزون مشترکین به منظور دستیابی پایدار به آب شرب از سوی دیگر وجود داردبرخورد با متخلفانی که غیر قانونی از منابع آبی استفاده می کنند ضروری است بنابراین تلاش مضاعف جهت کشف انشعابات غیرمجاز باید در دستور کار قرار گیرد. همچنین محافظت از منابع آبی جهت رعایت مباحث پدافند غیرعامل یکی از اولویت های شرکت آبفا استان اصفهان محسوب می شود و در این چندسال اخیر اینگونه موارد مورد توجه ویژه قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان توسعه سامانه «نجما» را نیز ضروری دانست و اعلام کرد: باید تدابیری لحاظ شود تا سامانه نجما در سطح شهر و استان توسعه یابد و از طریق سیستم GIS در کمترین زمان ممکن حوادث مهار شوند چراکه مدت زمان مهار حوادث در کاهش هدررفت آب تأثیر بسزایی دارد.

مهندس امینی خطاب به مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ گفت: در این چندسال اخیر بدنبال وقوع حوادث ناگوار مانند نشت گازوئیل و سیلابی شدن رودخانه زاینده رود و نیز بحران کم آبی در استان به توان و تخصص، تعهد و تلاش مدیران و کارشناسان شرکت آبفا استان اصفهان ایمان دارم و مطمئن هستم که این چالش هم مانند بسیاری از موانع به خوبی رفع می شود بدون اینکه مردم با هیچ گونه مشکل و وقفه ای در امر خدمت رسانی روبرو شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها