رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با جام جم آنلاین:

باشگاه های ورزشی و آرایشگاه ها نرخ اعتیاد را افزایش داده اند!

رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد مجمع تشخیص مصلحت نظام بحث آموزش و آگاه سازی دانش آموزان در پیشگیری از اعتیاد در مدارس را ضعیف دانست و گفت:اموزش و پرورش بحث آموزش وپیشگیری از اعتیاد را سالهاست در دستورکارخود دارد ولی باید دید تاکنون چند درصد از دانش اموزان را تحت پوشش قرارداده است .این درحالیست که براساس برنامه تا کنون باید 40 در صد از دانش آموزان ، آموزش های لازم را در این زمینه می دیدند که عملا این اتفاق نیفتاده است.
کد خبر: ۹۳۸۲۹۵
باشگاه های ورزشی و آرایشگاه ها نرخ اعتیاد را افزایش داده اند!

دکتر سعید صفاتیان در گفت وگو با جام جم آنلاین افزود:از سوی دیگر متاسفانه کیفیت آموزش ها در مدارس چندان کافی واستاندارد نیست.و دانش آموزان از آنها اطلاعات خوب ومفیدی دریافت نمی کنند این درحالیست که اطلاعات موازی در جهت معکوس آن از سیستم قاچاق وبیرون از مدارس بسیار قوی تر و موثرتر است.

وی از نحوه آموزش وارائه اطلاعات به دانش آموزان در مدارس نیز انتقاد کرد و گفت:مسلما برگزاری سمینار و کارگاه فایده چندانی نداردبلکه باید این دوره ها مدوام وهمیشگی باشد خانواده ها نیز باید این را از مدارس بخواهند اما متاسفانه آنقدر که خانواده ها بدنبال کلاس های ریاضی وفیزیک وهندسه هستند دنبال آموزش مهارت های زندگی برای فرزندان خود نیستند.در واقع خانواده ها حاضرند برای فرزندان خود همه گونه هزینه های مالی ومعنوی را در زمینه درسی متقبل شوندولی حاضرنیستند فرزندشان رابه کلاس مهارت های زندگی حتی در نزدیکی منزلشان بفرستند.

وی با اشاره به اینکه اعتیاد فقط برای همسایه نیست افزود: ارزش کلاس های مهارت زندگی بیشتر از کلاس های درسی است.چیزی که متاسفانه به آن اهمیت داده نمی شود از این رواست که آمار اعتیاد در میان دانش آموزان ودانشجویان بسیار بالاست و متناسب با جامعه اسلامی نیست.

صفاتیان از افزایش اعتیاد در میان زنان نیز خبرداد و گفت:در سال 1386 ،زنان معتاد حدود 5درصد از مردم کشور را تشکیل می دادند ودرسال 1390 این آمار به 10 درصد رسید که مهمترین علت آن تبلیغاتی که قاچاقچیان برای مواد روانگردان ها برای لاغری کرده اند. بسیاری از این قاچاقچیان با تبلیغات سوء در باشگاه های ورزشی و آرایشگاه ها خانم ها را به مصرف این روانگردان های برای لاغری ترغیب می کردند و نتیجه آن نیزافزایش آماراعتیاد در خانم ها شد.

وی در پاسخ به این پرسش دولت در این زمینه تاکنون چه کارهایی انجام داده است گفت:دولت کارهای زیادی درزمینه پیشگیری از اعتیاد می تواند انجام دهد ولی باید دید که تاکنون چه کاری انجام داده است .در حال حاضر 22 سازمان که در راس آن سازمان بهزیستی قرار دارد برنامه هایی را در این زمینه در دست اجرا دارند ولی آنچه مهم است خروجی این برنامه هاست.اولین کاری که می شود انجام داد افزایش میزان آگاهی مردم است .دیگر دوره سمینار و کارگاه گذشته است .تمامی دستگاه ها از جمله صداوسیما ،آموزش وپرورش ،وزارت بهداشت و وزارت ارشاد باید در این زمینه فعال شوند و سطح آگاهی مردم را در تاثیرات منفی استعمال مواد مخدر ارتقاء دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
علیرضا
-
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
۰
۰
باشگاه و آرایشگاه اعتیاد نمیاره این بیكاری و نبود تفریحات سالم برای جوانان كه اعتیاد میاره اكثر شهر بازیها و سینماها و تئاترها شهر برای قبل از انقلابه و خیلی هاشون الان بلا استفاده شدن خوب جون وقتی كار و تفریح نداشته باشه معتاد میشه.
اصغر
-
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
۰
۰
این دیگه آخر بدبختی است
یوسف
-
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
۰
۰
مطالبی كه عنوان شدند میتوانند توجیه كننده گوشه كوچكی از علل اعتیاد به مواد مخدر باشند ولی همه اش نیستد.بیكاری كمرشكن وروز افزون-فقر ونداری دامنه دار-تورم وگرانی لجام گسیخته-عدم توجه به گسترش فرهنگ مبارزه با اعتیاد -وبسیاری علل دیگر كه در گسترش اعتیاد دخالت مستقیم دارند وبه انها توجهی نمیشود.
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها