نخستین نتایج سرشماری و آمارگیری و نفوس برداری ۱۳۳۵ حکایت از آن داشت که تهران با بحران کمبود «زن» مواجه بوده است.
کد خبر: ۹۲۴۶۲۹
روزگاری که در تهران، زن قحط بود! +عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فرادید، نتایج این سرشماری همچنین نشان می‌داد که ۵۴ درصد از ساکنان تهران بی‌سواد بودند و در دهات و بخش‌های حومه تهران فقط ۲۶ درصد مردم سواد خواندن و نوشتن داشتند.

این نتیجه سرشماری که روز ۲۹ ۴٫ ۳۷ رسما در تهران منتشر شده همچنین می‌گوید که نفوس شهرستان تهران و تراکم جمعیت در این شهر فوق‌العاده بوده است، یعنی در هر کیلومتر مربع ۲۵۳ نفر و در هر مایل مربع ۶۵۵ نفر زندگی می‌کردند.

حال آنکه براساس گزارش منتشر شده در سالنامه اداره آمار سازمان ملل متحد در سال ۱۹۵۵ میلادی که تراکم جمعیت در کشورهای بلژیک و هلند در مقام اول بوده و تراکم جمعیت ۸۵۸ نفر در هر مایل مربع بوده است که در مقام مقایسه معلوم می‌شود که تهران در درجه سوم در تمام جهان قرار داشته است.

این آمارها می‌گویند در شهر تهران در مقابل هر ۱۰۰ نفر زن ۱۱۲ مرد وجود داشته؛ حال آنکه سرشماری سال ۱۳۳۵ نشان می‌دهد در تهران ۱۸۲ هزار مرد جوان وجود داشته که سن آنها بین ۱۷ تا ۳۷ سال بوده و ازدواج هم نکرده‌اند و در مقابل آنها فقط ۵۳ هزار دوشیزه ازدواج نکرده وجود داشته است.

تصاویری که در ادامه مشاهده می کنید مربوط به تهران در میانه عصر پهلوی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
یوسف
-
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
۰
۰
الحمد لله والمنه اكنون چه فراوانست
نظر
-
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
۰
۰
كم بودن تعداد زنان در جامعه به افراد جامعه و به مردان اجازه میده حقوق اونها رو ضایع كنند اما زیاد بودن اونها منجر به آمدن اونها به عرصه اجتماع و در نتیجه گرفتن حقشون میشه . به نظر من كه كم بودن تعداد زنان بخصوص در ایران به نفع زنان نیست . مردسالاری ایرانی هم نتیجه همین بوده .
ع
-
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
حالت خوبه ؟؟؟ توهم چه داری ؟؟؟ !!! مطلقه نیستی ؟
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها