کمرویی می‌تواند ارثی یا منشا تربیتی داشته باشد اما در هر صورت قابل درمان است، به شرطی که راه‌های غلبه بر این معضل اجتماعی را بدانید.
کد خبر: ۹۰۸۶۰۸
خجالتی‌ها بخوانند!
به گزارش جام جم آنلاین، ربابه غفارتبریزی، روان شناس با اشاره به اینکه انسان ها دارای سرشت های متفاوتی هستند، اظهار داشت: برخی انسانها آرام و درونگرا و برخی دیگر برونگرا هستند. خجالتی بودن می‌تواند وراثتی باشد یعنی کسی که پدر و مادر خجالتی دارد، خودش نیز به این اختلال دچار می شود.
وی ادامه داد: نوع تربیت و محیط خانواده نیز می‌تواند در بروز این حالت موثر باشد. افرادی که در کودکی توسط خانواده یا همسالان تحقیر شده و مورد سرزنش قرار گرفته اند در بزرگسالی نیز از حضور در جمع و بیان عقیده احساس ناراحتی کرده و دچار اضطراب خواهند شد.
غفارتبریزی درباره روش های درمان کمرویی گفت: برای رفع این اختلال خانواده ها باید شبکه اجتماعی شان را گسترده تر کنند یعنی با دوستان و آشنایان بیشتری معاشرت کرده و روابط اجتماعی شان را افزایش دهند تا فرزندانشان با افراد بیشتری آشنا شده و ترس از حضور در جمع نداشته باشند.
وی افزود: والدین باید به کودکانشان اجازه اظهارنظر داده و احساسات آنها را سرکوب نکنند، همچنین فرزندانشان را به حضور در مجامع عمومی و شرکت در فعالیت های دسته جمعی ترغیب کنند تا از این طریق به صورت عملی مهارت های برقراری ارتباط را بیاموزند.
این کارشناس در پایان گفت: اگر کسی دچار کمرویی مفرط باشد و این حالت باعث اضطراب بیش از حد شده و فعالیت های روزمره او را تحت تأثیر قرار می دهد باید به روان شناس مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها