برخلاف تصور برخی که با بمباران سکوهای نفتی می‌توان منابع مالی داعش را مسدود کرد، این گروه تروریستی شیوه‌های متفاوتی برای درآمدزایی دارد و درآمد آن از طریق فروش اجناس عتیقه، مالیات و مصادره اموال کمتر از نفت نیست.
کد خبر: ۸۶۶۰۷۶
شیوه‌های متفاوت داعش برای درآمدزایی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فایننشیال تایمز، داعش اکنون سرزمینی را به وسعت بریتانیا در اشغال دارد و درآمدهای فرآوانی را از طریق نفت، مالیات و مصادره اموال به دست می آورد که شباهتی به هیچ یک از گروه های تروریستی مدعی اسلام در تاریخ، ندارد.

این گروه تروریستی یک راه ساده برای جمع آوری مالیات دارد. این گروه مالیات هایی را تحت عنوان زکات جمع آوری می کند. یعنی شهروندان 2.5 درصد درآمدهای خود را برای باید برای اقدامات دینی و مذهبی پرداخت کنند و زکات اموال نیز به این صورت است که گیرنده زکات محاسبه می کند که چقدر از اموال هر شخصی ارزش مادی دارد.

روزنامه "فایننشال تایمز، ‌داستانی از پسری 26 ساله به نام منصور می آورد که مغازه دار مواد غذایی در شرق سوریه است. وی تعریف می کند که چهار داعشی به مغازه او هجوم می برند و به او دستور می دهند که از مغازه خارج شود و خود آن ها شروع به شمردن پول ها می کنند. سپس آن ها شروع به محاسبه قیمت اجناس این مغازه خرده فروشی می کنند. بر حسب اتفاق روی کنسروهای گوشت هیچ برچسب قیمتی نبود بنابراین، مامور داعش با موتور خود شروع به گشت زدن در شهر و مقایسه قیمت کنسرو ها در مغازه های دیگر کرد.

این حسابرسی ها 5 ساعت به طول انجامید. همه اسکناس ها چیزی در حدود 108 دلار بود و ماموران داعشی به او گفتند:" تو یک دروغگویی...چطور می توان به پیروزی رسید در حالی که شما نمی توانید مالیاتتان را پرداخت کنید."

مصوبه مجلس در باره جاسوسان

نمایندگان مجلس مقرر کردند جاسوسان حسب تشخیص وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و با حکم مراجع قضایی از حق تاسیس حزب و یا عضویت در آن محروم شدند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز پارلمان طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی را که از شورای نگهبان اعاده شده بود، مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وکلای ملت همچنین مصوب کرده‌اند که جاسوسان حسب تشخیص وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با حکم مراجع قضایی کشور از جمله اشخاصی هستند که از حق تأسیس حزب یا عضویت در آن محرومند.

شغل شاهزاده خانم سعودی خشم معلمان را برانگیخت

انتصاب شاهزاده جواهر بنت عبدالله به سمت معاون مدیر امور آموزشی استان مرزهای شمالی عربستان با مرکزیت شهر " عرعر" باعث نارضایتی معلمان زن این استان شده است.

دربیانیه معلمان، این شاهزاده سعودی دختر پادشاه سابق عربستان به عنوان فردی متکبر که با سیاست گوانتاناموئی به آزار و اذیت زیردستان عادت دارد، معرفی شده است.

معلمان زن استان مرزهای شمالی عربستان در بیانیه ای که شبکه های اجتماعی آن را منتشر کردند، خطاب به شاهزاده جواهر یادآور شدند: متأسفانه زنی مثل تو امور آموزشی و تربیتی استان شمالی را به دست گرفته است؛ درحالی که بهره ای از فرهنگ آموزش صحیح نبرده ای و احترام و ارزشی برای ما زنان معلم قائل نیستی.

معلمان سعودی افزودند: تو به ما همچون خاشاک روی سیل نگاه می کنی؛ آیا نمی دانی که اگر ما نبودیم، تو متصدی هیچ سمتی نمی شدی . سکونت ما در استان شمالی باعث آبادانی این استان شده است و هم اکنون تو با عجب و تکبر پادشاهی پا در این استان می گذاری . ما دختران شخصیت های بزرگ استان هستیم و نباید با ما همچون بردگان کاخ آل سعود رفتار کنی . ما در استان خودمان فردی را همچون تو متکبر و خودخواه ندیده ایم. گفتن سخنان نیشدار عادت تو و تکبر و خودخواهی روش تو است. اگر برخی از زنان استان ما تن به دستورات تو داده اند ، علتش اینست که تو سیاست گوانتاناموئی را در قبال آنها درپیش گرفته ای ولی ما در مقابل تو سر فرود نخواهیم آورد.

زنان معلم عربستانی در بخش دیگری از مطلب خود علیه شاهزاده سعودی نوشتند: چه مدرک تحصیلی داری که متصدی سمت معاونت مدیر امور آموزشی استان ما شده ای؟ و آیا سابقه ای در امور آموزشی داری و به مردم به عنوان انسان قابل احترام نگاه می کنی؟ بی شک هیچ پشتوانه مردمی در استان مرزهای شمالی نداری ولی ما می دانیم که تو درپی رضایت مردم نیستی بلکه درپی اشباع خواسته های قدرت طلبانه خود هستی. از استان ما برو زیرا ما نیازی به تو نداریم زیرا قومی آزاده و بزرگوار هستیم و افرادی مثل تو را برنمی تابیم. ما نمی خواهیم قربانی خواسته های شوم تو باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها