محققان دانشگاه ایالتی کامپیناس دریافتند که پوست و گوشت انگور فرنگی نسبت به بلوبری و ذغال اخته خواص آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.
کد خبر: ۸۴۸۹۴۱
خواص آنتی اکسیدانی انگور فرنگی کشف شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، محققان دریافتند که انگور فرنگی دارای ترکیبات شیمیایی خاصی است که در جلوگیری از استرس های اکسیداتیو مؤثر بوده و در نتیجه مانع از بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند.

پوست انگور فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها و رنگ‌های طبیعی است که برای استفاده در صنایع غذایی نیز مفید است.

این پژوهش در مجله «Institute of Food Technologists» منتشر شده است.

گفتنی است، انگور فرنگی، سرده‌ای از گیاهان گلدار دولپه‌یی شامل ۱۵۰ گونه است. این گیاه، بومی مناطق معتدل نیم‌کره شمالی و رشته‌ کوه آند است.

انگور فرنگی‌ها درختچه‌ ای و خاردار و دارای میوه‌های سته می‌باشند. انگور فرنگی با نام «خارتوت» یا «گالش‌ انگور» نیز شناخته می‌شود.

چهار گونه انگور فرنگی به فرم گیاه درختچه‌یی به نام‌های گالش‌انگور معمولی، انگور فرنگی تیره‌گل، انگور فرنگی شرقی و انگور فرنگی قرمز در ایران وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها